
به گزارش "ورزش سه"، علی اصغر مجرد که در تیم ملی والیبال ایران با صابر کاظمی همتیمی بود امروز در مراسم خاکسپاری این ستاره جوان والیبال ایران شرکت کرد و همدردی خود را با بازماندگان آن مرحوم نشان داد.
مجرد در مراسم خاکسپاری صابر کاظمی گفت: "من هم به جامعه ورزش و مردم خوب ترکمنصحرا به ویژه خانواده صابر عزیز تسلیت میگویم. این اتفاق خیلی تلخی بود که ناگهانی رخ داد. ما همه بابت این موضوع متاسف هستیم و چیزی نمیتوانم در این باره بگویم."
مجرد در ادامه گفت: "صابر شخصیت مهربان و در عین حال جنگندهای داشت. او خیلی با اخلاق بود و واقعا حیف که از بین ما رفت. امیدوارم روحش شاد باشد و به همه مردم ایران مخصوصا خانواده صابر تسلیت میگویم. من و سایر خیلی خاطرات با هم داریم. بهترین خاطرهام همان مسابقات قهرمانی آسیا ٢٠٢١ بود که بچه بینی و مچ پایش آسیب دید اما غیرت گذاشت و بازی کرد. در آن مسابقات هم ما قهرمان شدیم.