
به گزارش "ورزش سه"، آژاکس آمستردام همچنان در لیگ قهرمانان اروپا بدون امتیاز باقی مانده است. عملکرد دیشب تیم مقابل گالاتاسرای باعث سردرگمی در هلند شده و مطبوعات به شدت انتقاد کردهاند.
صفر امتیاز، یک گل زده، ۱۴ گل خورده و رتبه ۳۶ جدول: این آمار وحشتناک آژاکس آمستردام پس از چهار بازی اول فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا است.
پس از یک عملکرد ضعیف دیگر مقابل گالاتاسرای،، قهرمان ترکیه (شکست ۰-۳)، مطبوعات داخلی هیچ رحمی نشان ندادند.

روزنامه «دی تلگراف» تیم تحت هدایت جان هیتینگا را "مضحکه اروپا" نامید. این روزنامه با تیتر "آژاکس عمیقتر در باتلاق" به شکست مقابل گالا اشاره کرد، تیمی که آمستردام را "شکنجه" داد.
مطبوعات، آژاکس را تکهتکه کردند : "شکست تحقیرآمیز"
«هت پارول» از یک "شکست تحقیرآمیز در بزرگترین صحنه اروپا" نوشت. به گفته «د وُلکسکرانت»، آژاکس "دیگر هیچ تمایلی برای تماشای فوتبال ایجاد نمیکند".
عملکرد بازیکنان بسیار ضعیف است و نه فقط در لیگ قهرمانان. در این بین هیتینگا نیز تحت فشار شدید است. همانطور که «دی تلگراف» مینویسد، گزارش شده است که برخی از هواداران در دقایق پایانی بازی با صدای بلند خواستار اخراج او شدهاند.

هیتینگا در تابستان هدایت تیم را بر عهده گرفت. سه بازی قبلی در لیگ قهرمانان هم اصلاً آنطور که میخواستند پیش نرفته بود. پس از شکست ۲-۰ مقابل اینتر میلان، یک شکست ۴-۰ مقابل المپیک مارسی و یک باخت سنگین ۵-۱ مقابل چلسی به ثبت رسیده بود.
اما نتایج نه تنها در لیگ قهرمانان اروپا، بلکه در لیگ داخلی (اردویژه) نیز ناامیدکننده بودهاند. آژاکس از صدرنشینان عقب مانده است. این قهرمان رکورددار با هشت امتیاز اختلاف نسبت به رقبای خود فاینورد و پیاسوی، تنها در جایگاه چهارم قرار دارد.