
به گزارش "ورزش سه"، تیم ذوب آهن توانست دومین برد خود در فصل جاری را دشت کند. شاگردان قاسم حدادیفر در حالی سه امتیاز بازی با گل گهر را کسب کردند که مقابل انگیزه آبیهای سیرجانی کار سختی در پیش داشتند. البته سبزپوشان نیمه اول را هم برنده به رختکن رفته بودند اما با شروع خوب میزبان در نیمه دوم، کار به تساوی کشیده شد.
در شرایطی که بازیکنان گل گهر برای رسیدن به گل برتری نیز فشار میآوردند، این شاگردان قاسم بودند که روی یک ضد حمله توانستند گل دوم را به ثمر برسانند. البته این اتفاق در حالی رخ داد که ضد حمله ذوبیها نوعی رودست زدن به گل گهر بود چرا که به سبک تیم سیرجانی حمله آنها را با ضد حمله جواب داد.
امیرحسین جدی با گامهای بلند از جناح راست فرار کرد و در نزدیکی محوطه جریمه گل گهر صاحب توپ شد. او به محض ورود به درون محوطه جریمه، توپ را با سانتر کوتاه ارسال کرد و در حالی به پدرام قاضی پور رسید که این بازیکن یارگیری نشده بود و آزادانه ضربه سری زد که به کاری از دست فرزین گروسیان هم برنیامد و توپ وارد دروازه شد.

قاضی پور که با حضور در گل گهر به فوتبال ایران معرفی شده، بعد از باز کردن دروازه این تیم، خوشحالی آنچنانی انجام نداد. ضمن اینکه با گل او، ذوب آهن 10 امتیازی شد و از منطقه قرمز جدول جدا شد.

با گل پدرام، دومین برد ذوب آهن در لیگ بیست و پنجم رقم خورد. هر دو برد ذوبیها مقابل نمایندگان کرمان بوده و جالبتر اینکه پدرام قاضی پور در هر دو برد تاثیرگذار ظاهر شده؛ او در بازی با مس رفسنجان پنالتی گرفت تا گل دوم تیمش به ثمر برسد و امروز هم خودش گل دوم ذوب آهن را وارد دروازه گلگهر کرد.