کد: 217352016 آبان 1404 ساعت 18:296.3K بازدید

گلزنی کنعانی به آبی‌های خوزستان به یاد دربی

پرسپولیس با گل حسین کنعانی‌زادگان از روی نقطه پنالتی، برتری خود مقابل استقلال خوزستان را در دقیقه ۷۸ تثبیت کرد.
گلزنی کنعانی به آبی‌های خوزستان به یاد دربی

به گزارش "ورزش سه"، در دقیقه ۷۴ بازی، حمله سریع پرسپولیس با نفوذ سروش رفیعی به محوطه جریمه حریف همراه شد که در این صحنه، ابوالفضل کوهی مدافع استقلال خوزستان با تکلی بلند او را متوقف کرد و داور مسابقه، مرتضی منصوریان، بلافاصله نقطه پنالتی را نشان داد.

چهار دقیقه بعد، در دقیقه ۷۸ و پس از تایید پنالتی توسط اتاق وی‌ای‌آر، حسین کنعانی‌زادگان پشت توپ ایستاد تا دومین گل پرسپولیس را به ثمر برساند. مدافع ملی‌پوش سرخ‌پوشان توپ را با ضربه‌ای محکم و دقیق به سمت چپ خود شلیک کرد؛ هرچند محمدجواد کیا دروازه‌بان استقلال خوزستان جهت توپ را درست تشخیص داد و حتی دستش به توپ برخورد کرد، اما قدرت ضربه کنعانی آن‌قدر بالا بود که توپ از دستان او عبور کرد و درون دروازه جای گرفت.

2256756

کنعانی‌زادگان با این گل نه‌تنها اختلاف را به دو رساند، بلکه اولین گل خود در فصل جاری را نیز به ثمر رساند. او پس از گل رو به سکوهای ورزشگاه شهر قدس شادی گل همیشگی خود را با هواداران پرسپولیس تقسیم کرد.

کنعانی درحالی این پنالتی را به گل تبدیل کرد که فصل گذشته در دو بازی دربی رفت و برگشت دروازه استقلال تهران را باز کرده بود و با شعار "حسین رفت و برگشت" از سوی هواداران تشویق شد. این گل باعث شد پرسپولیس با آرامش بیشتری ادامه بازی را دنبال کند و نتیجه را در دقایق پایانی مدیریت کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
29اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار