کد: 217381317 آبان 1404 ساعت 21:2419.3K بازدید

هر لحظه که نگاه می‌کردی یکی روی زمین افتاده بود

خداداد: بازی بیشتر شبیه بیمارستان بود تا فوتبال!

مدیر تیم تراکتور پس از شکست تیمش برابر خیبر خرم‌آباد، از نحوه برگزاری مسابقه، وقت‌کشی‌های مداوم و عملکرد داور به شدت انتقاد کرد.
خداداد: بازی بیشتر شبیه بیمارستان بود تا فوتبال!

به گزارش "ورزش سه"، خداداد عزیزی، مدیر تیم تراکتور، پس از شکست ۲ بر ۱ تیمش مقابل خیبر خرم‌آباد در هفته دهم لیگ برتر، در اظهاراتی صریح و انتقادی از وضعیت برگزاری مسابقه، وقت‌کشی بازیکنان حریف و تصمیمات داور گلایه کرد.

عزیزی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: «به‌نظرم خیلی نمی‌شود درباره فوتبال امروز صحبت کرد. با احترام برای همه فوتبال ایران، اما امروز بیشتر از فوتبال، بیمارستان دیدیم. من اهل مشهدم و آنجا بیمارستانی داریم به نام "بیمارستان امدادی" که معمولاً مجروحان تصادف را آنجا می‌برند. امروز دقیقاً همان صحنه‌ها را در زمین دیدیم؛ هر لحظه که نگاه می‌کردی یکی روی زمین افتاده بود. حتی یک صحنه بود که سه نفر همزمان روی زمین افتاده بودند!»

او با انتقاد از وقت‌کشی‌های مداوم گفت: «نمی‌دانم این عادت چه زمانی قرار است از فوتبال ما برچیده شود. یک زمانی می‌گفتیم بحرینی‌ها مقابل ما خودشان را زمین می‌زنند، حالا خودمان گرفتار همین وضعیت شدیم. اعتراض اصلی من به داور است؛ واقعاً این چه فوتبالی است؟ داور نیمه اول ۸ دقیقه وقت اضافه گرفت، نیمه دوم هم ۱۳ دقیقه! یعنی تقریباً اندازه نصف یک نیمه وقت اضافه گرفت. برای چه؟ سه تا تعویض ما داشتیم، هر کدام ۳۰ ثانیه، یعنی یک دقیقه و نیم؛ سه تعویض آنها هم بشود سه دقیقه. در مجموع حداکثر چهار و نیم دقیقه وقت اضافه منطقی است، نه بیست دقیقه وقت تلف‌شده!»

عزیزی درباره مسائل فنی بازی افزود: «در چنین شرایطی دیگر درباره مسائل فنی چه باید گفت؟ وقتی بازی مدام قطع می‌شود و بازیکنان روی زمین هستند، فوتبال معنا ندارد. من هنوز نمی‌دانم صحنه‌ای که توپ به تیر دروازه خورد و بیرون آمد واقعاً گل بود یا نه. صحنه مشکوک بود، نمی‌دانم با کدام دوربین آن را چک کردند.»

مدیر تراکتور با تمجید از حضور تماشاگران خیبر گفت: «من این جو تماشاگر را دوست دارم. فوتبال بدون تماشاگر اصلاً معنا ندارد. حضور هوادار، جذابیت و هیجان بازی را چند برابر می‌کند و باید قدردان آن بود. خیبر هم بدون شک مدیون حمایت همین تماشاگران است.»

او در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره حق پخش تلویزیونی گفت: «حق پخش تلویزیونی امروز یکی از مسائل مهم فوتبال ماست. الان در مجلس هم مطرح است، اما به نظر من در ایران هیچ‌وقت این اتفاق نخواهد افتاد. در دنیا، تقریباً صد درصد تیم‌های حرفه‌ای درآمد اصلی‌شان از حق پخش تلویزیونی است، اما در ایران هنوز چنین چیزی وجود ندارد. نه تنها اجرا نشده، بلکه اساساً نگاه متفاوتی به آن وجود دارد و بعید می‌دانم هیچ‌وقت تحقق پیدا کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
18اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار