کد: 217389718 آبان 1404 ساعت 09:252K بازدید

شب تلخ لژیونرهای ایرانی در بلغارستان با ٢٧ امتیاز!

لژیونرهای ایرانی در لیگ برتر والیبال بلغارستان شب متفاوتی را پشت سر گذاشتند؛ درخشش فردی در کنار ناکامی تیمی.
شب تلخ لژیونرهای ایرانی در بلغارستان با ٢٧ امتیاز!

به گزارش "ورزش سه"، در هفته سوم رقابت‌های لیگ برتر والیبال بلغارستان، تیم زسکا صوفیه در دیداری غیرمنتظره مقابل بروئه با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد. این در حالی بود که بسیاری از کارشناسان، زسکا را پیروز احتمالی این مسابقه می‌دانستند. با وجود شکست، محمدرضا بیک، لژیونر ایرانی زسکا، عملکرد درخشانی داشت و با کسب ۲۰ امتیاز، بهترین بازیکن تیمش لقب گرفت.

در دیگر دیدار این هفته، تیم دیاوالی که از دو لژیونر ایرانی بهره می‌برد، مقابل لفسکی صوفیه با نتیجه سنگین ۳ بر صفر شکست خورد. در این مسابقه تنها هادی شورکابی در ترکیب اصلی دیاوالی حضور داشت و توانست ۷ امتیاز برای تیمش کسب کند، اما در نهایت نتوانست مانع شکست سنگین تیمش شود.

محمدرضا حضوری، دیگر بازیکن ایرانی تیم دیاوالی، در این دیدار فرصت حضور در زمین را پیدا نکرد. با وجود نتایج ضعیف تیم‌های بلغاری، عملکرد درخشان لژیونرهای ایرانی، به‌ویژه محمدرضا بیک، نویدبخش روزهای بهتری برای نمایندگان ایران در لیگ برتر والیبال بلغارستان است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار