کد: 217413019 آبان 1404 ساعت 00:155K بازدید

مصدومیت بدموقع برنامه‌های فلیک را به‌هم ریخت

مارک کاسادو در ترکیب اصلی بارسلونا برای دیدار با سلتاویگو حضور داشت اما در لحظات آخر دنی اولمو جای او را گرفت.
مصدومیت بدموقع برنامه‌های فلیک را به‌هم ریخت

به گزارش " ورزش سه", هانسی فلیک ناچار شد ترکیب اولیه‌ برنامه‌ریزی‌شده‌ بارسلونا برای دیدار مقابل سلتاویگو را دقایقی پیش از شروع مسابقه تغییر دهد. حدود یک ساعت و ربع پیش از آغاز بازی در شهر ویگو، سرمربی آلمانی ترکیب اصلی تیمش را اعلام کرد و طبق معمول از زمانی که پدری مصدوم شده، فرانکی دی‌یونگ و مارک کاسادو در پست دو هافبک میانی در ترکیب دیده می‌شدند.

اما دقایقی پیش از آغاز مسابقه، تغییر غیرمنتظره‌ای در ترکیب اصلی رخ داد. کاسادو از ترکیب خارج شد و جای خود را به دنی اولمو داد. منابع نزدیک به تیم اول بارسلونا گفته‌اند دلیل این تغییر «مشکلات جسمانی» بوده، هرچند جزئیات دقیق این مشکل اعلام نشده است.

بر اساس برخی گزارش‌های دیگر، ممکن است بازیکن جوان در جریان گرم‌کردن دچار ناراحتی یا مصدومیتی جزئی شده باشد و خودش درخواست تعویض داده باشد. در هر حال، به نظر می‌رسد مشکل آن‌قدر جدی بوده که مانع از حضور او در میدان شود. هنگام بازگشت بازیکنان به تونل رختکن نیز دیده شد که کاسادو با شور و انرژی زیاد هم‌تیمی‌هایش را تشویق می‌کرد و به آنها روحیه می‌داد.

تا روشن شدن جزئیات بیشتر درباره وضعیت جسمانی کاسادو، دنی اولمو در ترکیب اصلی قرار گرفت و کنار دی‌یونگ در پست هافبک میانی بازی را آغاز کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار