کد: 217421019 آبان 1404 ساعت 14:07895 بازدید

تیم ملی بسکتبال با ویلچر مغلوب استرالیا شد

تیم ملی بسکتبال با ویلچر نتیجه رقابت با استرالیا در رقابت های قهرمانی آسیا و اقیانوسیه را واگذار کرد.
تیم ملی بسکتبال با ویلچر مغلوب استرالیا شد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از مهر، سومین دیدار تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه، امروز (دوشنبه ۱۹ آبان) برابر تیم استرالیا برگزار شد. تیم ملی ایران در این رقابت با نتیجه ۷۹ به ۷۱ شکست خورد.

این دومین شکست تیم ملی بسکتبال با ویلچر ایران در این دوره مسابقات قهرمانی اسیا و اقیانوسیه است. این تیم بعد از پیروزی در نخستین دیدار که برابر چین به دست آمد، در دومین دیدار مغلوب ژاپن شد.

ملی پوشان ایران روز سه شنبه چهارمین دیدار خود را برابر کره جنوبی برگزار می کنند.

محمدحسن سیاری، مرتضی عابدی، امیررضا احمدی، عبدالجلیل قرنجیک، ایمان بگ زاده، مهدی عباسی، محمد محمدنژاد، مهدی قربانی، محسن طلوعی، عرفان بخشنده، ابوالفضل جلائی و وحید سعادت پور ترکیب تیم ملی بسکتبال با ویلچر را در رقابت های قهرمانی آسیا و اقیانوسیه تشکیل می دهند. این بازیکنان با هدایت بهروز سلطانی (سرمربی) همراه با عادل طرفی (مربی) و فرزاد یزدانی (مربی بدنساز) در مسابقات شرکت دارند. جعفر محمدپور سرپرست تیم است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار