کد: 217429619 آبان 1404 ساعت 20:368.4K بازدید

لیگ ملت‌ها را با کشورهای اسلامی مقایسه نکنید

بازیکنان تیم ملی والیبال ایران درباره صعود به فینال مسابقات کشورهای اسلامی صحبت کردند.
لیگ ملت‌ها را با کشورهای اسلامی مقایسه نکنید

به گزارش "ورزش سه"، عیسی ناصری سرعتی زن تیم ملی والیبال ایران پس از برد سه بر صفر ایران مقابل چاد گفت: این بازی حالت این را داشت که یک تمرینی برای تیم باشد و برای بازی با میزبان آماده شویم، بعد از عربستان هم بدون استراحت خودمان را برای فینال آماده می‌کنیم، امیدوارم بتوانیم خوش رنگ ترین مدال را کسب کنیم و باعث افتخار کشورمان شویم.

کوتاه زن تیم ملی والیبال در پایان افزود: برای احسان امروز اذیت کننده بود که برای اولین بار در پست خودش حضور نداشت، چرا که حضرت پور دچار کشیدگی کشاله شده بود و امروز را استراحت کرد تا برای بازی مقابل عربستان آماده باشد و در فینال هم بهترین نتیجه را بگیریم.

پویا آریاخواه قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران هم پس از برد سه بر صفر مقابل چاد گفت: لیگ ملت ها خیلی سطح بالاتری در کل دوران حضورم در تیم ملی بود و قابل مقایسه با بازی های کشورهای اسلامی نیست، امروز با تیم چاد بازی داشتیم که خیلی والیبال بلد نبودند و سه بر صفر شکست‌شان دادیم.

وی در پایان با اشاره به شروع مسابقات لیگ برتر گفت: اگر آقای مومنی مقدم اجازه دهد، بعد از این مسابقات سه روز استراحت کنم تا برای لیگ برتر آماده شوم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار