کد: 217447020 آبان 1404 ساعت 17:517.8K بازدید

مدافع شریف مولداوی برای دیدار ایران فراخوانده شد

پس از مشکلاتی که برای مورِیرا پیش آمد، کادرفنی تیم ملی کیپ‌ورد از ژوژو برای جدال برابر ایران دعوت کرد.
مدافع شریف مولداوی برای دیدار ایران فراخوانده شد

به گزارش "ورزش سه"، ژرژ زاویِر «ژوژو» برای جانشینی استیون مورِیرا در دو دیدار آینده «کوسه‌های آبی» (تیم ملی کیپ ورد) از جمله دیدار برابر تیم ملی ایران فراخوانده شد.

فدراسیون فوتبال کیپ ورد (FCF) اعلام کرد که مدافع تیم شریف مولداوی، ژرژ زاویِر ملقب به ژوژو، به اردوی تیم ملی این کشور برای حضور در دو مسابقه پیش‌رو دعوت شده است.

ژوژو به‌منظور جبران غیبت استیون مورِیرا به تیم ملی فراخوانده شده است؛ بازیکنی که به دلیل بروز یک وضعیت خانوادگی مربوط به سلامت یکی از بستگانش نمی‌تواند در این اردو شرکت کند.

در همین حال، اردوی تیم ملی کیپ ورد از دیروز در شهر العین آغاز شد و تمام اعضای کاروان این کشور به امارات رسیده‌اند تا آماده دیدارهای پیش‌رو شوند.

شایان ذکر است که تیم ملی فوتبال کیپ ورد یکی از تیم‌های دعوت‌شده به تورنمنت «جام بین‌المللی العین» است که در ماه نوامبر در دبی، امارات متحده عربی برگزار می‌شود.

نخستین بازی کیپ ورد در تاریخ ۱۳ نوامبر برابر تیم ملی ایران برگزار خواهد شد. برنده این دیدار، روز ۱۸ نوامبر در فینال مسابقات به مصاف برنده دیدار مصر و ازبکستان می‌رود، در حالی‌که دیدار رده‌بندی روز ۱۷ نوامبر برگزار خواهد شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار