کد: 217490922 آبان 1404 ساعت 21:243.5K بازدید

آلکاراس: حتی نزدیک سطح جوکوویچ هم نیستم

کارلوس آلکاراس، تنیسور اسپانیایی، می‌گوید فاصله زیادی با سطح تنیسورهای بزرگی مانند راجر فدرر، رافائل نادال و نواک جوکوویچ دارد.
آلکاراس: حتی نزدیک سطح جوکوویچ هم نیستم

به گزارش "ورزش سه"، کارلوس آلکاراس در تلاش است تا فصل را با یک دبل قهرمانی به پایان برساند؛ دستاوردی که مسیر کوتاه اما پرافتخار دوران حرفه‌ای او را باز هم درخشان‌تر خواهد کرد.
او در ۲۲ سالگی به نیمه‌نهایی تور نهایی ATP در تورین رسیده است؛ جامی که تنها سه تنیسور اسپانیایی در بخش انفرادی موفق به فتح آن شده‌اند: مانولو اورانتس و آلکس کورتخا در بخش مردان و گاربینیه موگوروسا در بخش زنان.

پس از این رقابت‌ها، آلکاراس به بولونیا سفر خواهد کرد تا رهبری تیم ملی اسپانیا را در رقابت‌های جام دیویس بر عهده بگیرد؛ جایی که تیم اسپانیا از روز پنج‌شنبه، ۲۰ نوامبر، در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف جمهوری چک خواهد رفت.

تا اینجای فصل، او هشت جام را بالای سر برده است، از جمله قهرمانی در رولان گاروس و یو‌اِس اوپن که هر دو را برای دومین بار در دوران حرفه‌ای خود فتح کرده است. افزون بر این، او دو عنوان ویمبلدون نیز در کارنامه دارد. تنها جامی که هنوز در ویترین افتخاراتش غایب است، اوپن استرالیا است؛ با این حال او در همین سن پایین، یعنی ۲۲ سالگی، موفق به کسب شش عنوان گرند اسلم شده است.

2223865

در مورد مقایسه با رکورد ۲۴ گرند اسلم نواک جوکوویچ یا نزدیک شدن به ۲۲ قهرمانی رافائل نادال و ۲۰ قهرمانی راجر فدرر، آلکاراس در گفت‌وگویی با روزنامه موندو دپورتیوو در تورین گفت:«چیزی که می‌توانم بگویم این است که در مسیر درستی قرار داریم. داشتن شش عنوان گرند اسلم واقعا شگفت‌انگیز است و نشان می‌دهد که کارمان را درست انجام داده‌ایم. حالا وقت ادامه دادن است؛ باید همچنان در همین مسیر پارو زد، باید تمرین و تلاش را به همین شکل و حتی بهتر ادامه داد. هیچکس آینده را نمی‌داند، آینده نامشخص است، پس باید ببینیم چند سال بعد در چه جایگاهی هستیم.»

او همیشه علاقه‌اش را به قرار گرفتن در جمع بهترین‌های تاریخ تنیس نشان داده، اما خودش می‌گوید هنوز خیلی زود است که بخواهد ادعای نشستن بر سر آن میز را داشته باشد:«نه، هنوز فاصله زیادی دارم. بازیکنان فوق‌العاده‌ای در تاریخ بوده‌اند، اسطوره‌هایی واقعی. سر آن میزی که بالاتر از همه قرار دارد، نام‌های راجر فدرر، رافائل نادال و نواک جوکوویچ است. البته که دوست دارم روزی سر همان میز بنشینم، این انگیزه‌ای بزرگ برای من است و به من کمک می‌کند تا در مسیرم جلو بروم، اما فعلاً حتی نزدیک هم نیستم.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار