کد: 217492322 آبان 1404 ساعت 22:5224.9K بازدید

نتیجه این بازی اصلا اهمیتی نداشت؛

قلعه‌نویی: آنها منتظرند به ما حمله کنند!

سرمربی تیم ملی ایران تاکید کرد به اهداف تاکتیکی مدنظرش مقابل کیپ‌ورد رسید.
قلعه‌نویی: آنها منتظرند به ما حمله کنند!

به گزارش "ورز ش سه"، امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی تیم ملی ایران مقابل کیپ‌ورد در شروع تورنمنت چهار جانبه العین که در ضربات پنالتی اتفاق افتاد، در نشست خبری عنوان کرد: خوشحال هستیم در مسابقه‌ای که شبیه به جام جهانی بود، به پیروزی رسیدیم. البته دوستان عزیز توجه کنید که این بازی‌ها فلسفه برد و باخت ندارد. اینگونه مسابقات برای این است که بتوانیم نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم.

او ادامه داد: در این مسابقه بیشتر روی ساختار دفاعی کار کردیم که فکر می‌کنم موفق بودیم. تیمی که 9 بازی نباخته و بیشتر آنها را با برد پشت سر گذاشته بود را شکست دادیم. در نیمه دوم خیلی خوب کار کردیم و برنامه‌ای که می‌خواستیم را به نمایش گذاشتیم و حتی اگر یک مقدار خوش‌شانس بودیم، می‌توانستیم قبل از پنالتی‌ها به برتری برسیم، اما همین که توانستیم نظم دفاعی را بهبود ببخشیم، برای ما حکم برد را دارد و به نتیجه کاری ندارم.

سرمربی تیم ملی ایران یادآور شد: خیلی از دوستان در اینگونه مسابقات به دنبال عدم نتیجه‌گیری ما هستند تا حمله کنند، اما فلسفه ما بر این است تا نقاط ضعف و قوت خودمان در ساختارهای دفاعی و حمله را شناسایی کنیم و بچه‌های ما نیز آن چیزی که می‌خواستیم را انجام دادند. غیر از یک مورد در نیمه نخست، موقعیت آن چنانی به کیپ‌ورد ندادیم.

قلعه‌نویی تصریح کرد: فکر می‌کنم پس از جام ملت‌های آسیا این اولین فیفادی است که قبل از بازی، توانستیم در یک جلسه‌ی تاکتیکی به شکل خوبی تمرین کنیم و اگر برنامه‌ی پروازی به‌هم نمی‌خورد، تبدیل به دو جلسه تمرینی می‌شد. البته ما برخی نفرات مثل مهدی قایدی، سردار آزمون، علی قلی‌زاده، علیرضا جهانبخش و ... را در این اردو دراختیار نداریم ولی از سوی دیگر یک جلسه تمرین مناسب و تاکتیکی داشتیم.

2259101

او ادامه داد: در فیفادی‌های گذشته نتوانستیم قبل از نخستین مسابقه، تمرین تاکتیکی را به شکل کامل داشته باشیم. با این وجود به نظرم برد و باخت در اینگونه دیدارها اهمیتی ندارد و نکته مهم این بود که مقابل یک تیم بسیار قدرتمند که لژیونرهای بیشتری نسبت به ما دارد، نمایش خوبی داشتیم.

سرمربی تیم ملی ایران با بیان اینکه از همه دوستان خواهش می‌کنم که ما را کمک کنند، گفت: نقد به تیم هست و نقاط ضعف داریم ولی دوستان بیایند و با ما حرف بزنند. آقای محمد ربیعی، ساکت الهامی و سایر دوستان آمدند و صحبت کردیم که کمک حال ما بودند. از اینگونه کمک‌ها استقبال می‌کنیم و امیدوار هستیم در بازگشت به ایران، این رفت و آمدها بیشتر شود.

قلعه‌نویی با تاکید بر اینکه در فوتبال کلی ایراد وجود دارد، عنوان کرد: لیورپول 5-4 بازی را می‌بازد، اما رئال را می‌برد ولی در ادامه مقابل کریستال پالاس و منچستر سیتی شکست می‌خورد. آنها هم در سطح اول فوتبال اروپا نقاط ضعف و قوت دارند که ما هم همینطور هستیم.

او یادآور شد: از همه دوستان درخواست دارم بیایند و آن چیزی که در ذهن‌شان است را به ما بگویند، اما از نظر من نتایج اینگونه مسابقات تدارکاتی مهم نیست و فقط باید اهداف تاکتیکی مدنظرمان اجرا شود.

سرمربی تیم ملی ایران با اشاره به نمایش تیمش مقابل کیپ‌ورد گفت: توانستیم نظم دفاعی خیلی خوبی در میانه‌ی زمین شکل بدهیم و در فاز هجومی نیز عملکرد خوبی ارائه دادیم ولی می‌تونستیم از موقعیت‌هایمان بهره ببریم. هرچند نکته مهم برای ما در این مسابقه ساختار دفاعی بود که فکر می‌کنم عملکرد خوبی داشتیم.

قلعه‌نویی در واکنش به اینکه انتقال سریع توپ از دفاع به حمله که مقابل کیپ‌ورد اتفاق افتاد، برنامه تیم ملی ایران در جام جهانی هم خواهد بود، اظهار کرد: 100 درصد همینطور است. ما به میانه‌ی زمین آمدیم و شروع به دفاع کردیم. یکی از اهدافمان این بود که بتوانیم با ایجاد حملات سریع موقعیت بسازیم و چندین بار این اتفاق افتاد و کارهای ترکیبی نیز شاهد چنین تاکتیکی بودیم، اما نکته مهم برای ما گل نخوردن و موقعیت ندادن به تیم حریف بود.

او در مورد نمایش خط دفاعی تیم ملی ایران و بازگشت سید مجید حسینی به ترکیب ابراز کرد: ما خیلی از بازیکنان را در اختیار نداریم و در فیفادی‌های قبل نیز با چنین اتفاقی مواجه بودیم. علاوه بر این، زمانی هم نبود تا بتوانیم قبل از نخستین مسابقه در هر فیفادی، یک جلسه‌ی تمرینی مناسب برگزار کنیم ولی در این فیفادی فرصتی به دست آمد تا یکی، دو جلسه در تهران و یک جلسه در العین به تمرین بپردازیم؛ هرچند که به‌خاطر برنامه پروازی نتوانستیم دو جلسه در امارات تمرین کنیم.

سرمربی تیم ملی ایران ادامه داد: با اضافه شدن مجید حسینی، سردار آزمون، قایدی، قلی‌زاده و حتی جهانبخش که می‌تواند وزن تیم را بالاتر ببرد، شرایط بهتر خواهد شد.

قلعه‌نویی در مورد اضافه شدن آنتونیو گالیاردی ایتالیایی به کادر فنی تیم ملی عنوان کرد: از تک‌تک همکارانم تشکر می‌کنم که واقعا زحمت زیادی در مدت اخیر کشیده‌اند. تیمی که در 39 بازی می‌تواند به 29 برد برسد و بیش از 90 گل بزند، یعنی افراد زیادی در کادر فنی پشت قضیه بوده‌اند تا در کنار تلاش بازیکنان این نتایج به دست بیاید.

او اضافه کرد: ایشان (گالیاردی) هم آمده تا از تجربیاتش استفاده کنیم. در این فیفادی مشغول ارزیابی است تا از بازیکنان شناخت پیدا کند و از سوی دیگر پس از فیفادی هم لیگ برتر را رصد خواهد کرد تا در فیفادی‌های آینده بیشتر به کمک ما بیاید.

سرمربی تیم ملی ایران درباره اینکه بازیکنان تعویضی او نمایش خوبی داشتند و در نیمه دوم هم عملکرد بهتری در فاز هجومی ارائه دادند، گفت: در نیمه اول آنطور که باید و شاید خوب نبودیم چون تغییرات زیادی داشتیم، اما در نیمه دوم سعی کردیم سرعت بازی را از کناره‌ها بیشتر کنیم. در ابتدا خط هافبک ما عملکرد خوبی نداشت، اما پس از تعویض‌ها توانستیم میانه زمین را هم بگیریم و حملاتی هم از کناره‌ها داشته باشیم.

قلعه‌نویی در خصوص عملکرد خوب بازیکنانش در ضربات پنالتی عنوان کرد: ما روی پنالتی کار می‌کنیم، اما با وجود اینکه همه گلرهای ما پنالتی‌گیر هستند ولی یک گلر خیلی خوب داریم که پنالتی را مهار می‌کند. وقتی دور هم جمع شدیم، به بچه‌ها گفتم که مطمئنم علیرضا (بیرانوند) دو پنالتی را می‌گیرد و دیدید که نزدیک بود دومین پنالتی را هم مهار کند، اما خوشبختانه همه بازیکنان هم پنالتی‌ها را تبدیل به گل کردند.

او یادآور شد: از شما اصحاب رسانه هم تشکر می‌کنم چون در این شرایط که برخی افراد حمله می‌کنند، شما از شدت این فشار کم کردید. امیدوارم با بازی‌های بهتر جوابگوی مردم، رسانه‌ها و رسانه ملی باشیم. از تمام برنامه‌ها در رسانه ملی تشکر می‌کنم و حتی از آنهایی که نقد می‌کنند نیز ممنون هستم، اما در این تورنمنت همه همدل شدند و کمک می‌کنند که جا دارد از رسانه‌های ملی و نوشتاری تشکر کنم.

سرمربی تیم ملی ایران با دیگر مسابقه تورنمنت العین بین «ازبکستان و مصر» که فردا شب برگزار می‌شود، اظهار کرد: ما فردا این دو تیم را آنالیز می‌کنیم، اما به نظرم ازبکستان تیم دست و پا بسته‌ای نیست. ما به فینال رسیدیم و بازی فردا را تجزیه و تحلیل خواهیم کرد ولی دوست داریم با مصر مسابقه بدهیم. درست است که هر چهار تیمِ حاضر در این تورنمنت جهانی هستند ولی بازی مقابل مصر برای ما بهتر خواهد بود تا در شرایط تحت فشارِ بیشتر، نقاط ضعف و قوت خودمان را شناسایی کنیم.

قلعه‌نویی یادآور شد: بازگشت مصدومان کمک زیادی به ما می‌کند و دیدید که بازگشت مجید حسینی نظم خوبی به خط دفاعی داد و غیر از یک صحنه که اشتباه کرد، در سایر دقایق عملکرد خوبی ارائه داد.

او در مورد شرایط برگزاری مسابقات در تورنمنت العین و میزبانی اماراتی‌ها گفت: بنده باید همان ابتدا از مسؤولان برگزاری بازی‌ها تشکر می‌کنم و غیر از یک مورد که ویزای بچه‌های ما دیر صادر شد و یک جلسه‌ی تمرینی در این شهر را از دست دادیم، مشکلی نداشتیم و جا دارد از مسؤولان باشگاه العین تشکر کنم که هتل، زمین تمرین، تغذیه و امکانات خوب در اختیارمان گذاشتند. البته صدور دیرهنگام ویزا که نقطه تاریک در این تورنمنت بود، به باشگاه العین مرتبط نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
41اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار