کد: 217546325 آبان 1404 ساعت 16:359.6K بازدید

همه باهم توانمان را می‌گذاریم

متاسفم ولی غیبت رونالدو حس می‌شود

روبرتو مارتینز ساعتی قبل از بازی با ارمنستان وضعیت پرتغال را بدون حضور رونالدو توضیح داد.
متاسفم ولی غیبت رونالدو حس می‌شود

به گزارش "ورزش سه"، روبرتو مارتینز ترکیب اصلی را که قرار است در بازی سرنوشت‌ساز با ارمنستان، در آخرین دیدار گروه F انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ به میدان برود، اعلام کرد و انتخاب‌های خود را توضیح داد. تیم ملی پرتغال تنها به خودش وابسته است تا پاسپورت خود را برای حضور در جام جهانی بعدی دریافت کند.

روبرتو مارتینز در گفتگو با کانال ۱۱ توضیح داد: «ما نیاز به استفاده از بازیکنان خود داریم. سمدو و کانسلو ۴۵ دقیقه بازی کردند و بسیار باطراوت هستند. این‌ها پست‌های پرفشاری هستند. برونو فرناندز با طراوت کامل به تیم رسیده و می‌توانیم از مهارت او برای آنچه امروز می‌خواهیم انجام دهیم، استفاده کنیم. نکته اصلی نگرش، تمرکز و بازی کردن با شادی است، با تکیه بر قدرت هوادارانمان و به یاد داشته باشیم که پنج بازیکن دیگر روی نیمکت با کیفیت بالا و ویژگی‌های متفاوت داریم.»

2247332

شکست مقابل جمهوری ایرلند دیگر به تاریخ پیوسته است: «من در مورد آن صحبت کردم، ما ۱۰ بازی را در آماده‌سازی برای یورو بردیم و احساس کردم تیم وقتی به آنجا رسیدیم آماده نبود. اگر بتوانیم به جام جهانی صعود کنیم، تیم آماده‌تر خواهد بود. وقتی بازی‌ای مانند بازی ایرلند پیش می‌آید، یک لحظه سخت است، اما واکنش کلی خوب بود. اکنون فرصت ماست. این مرحله مقدماتی با شش بازی عجیب بود. این آخرین بازی خانگی است و بدون نیاز به ماشین حساب، امروز فقط باید ببریم. مانند زندگی، هیچ چیز آسانی وجود ندارد. امروز آماده‌ایم تا به هوادارانمان نشان دهیم بازیکنان برای تیم ملی چه می‌کنند.»

روبرتو مارتینز اذعان کرد که غیبت کریستیانو رونالدو که در دوبلین اخراج شد، احساس خواهد شد: «متاسفانه فقدان کریستیانو، به خاطر تجربه‌اش، احساس می‌شود، همینطور نونو مندس، چون در پست خود بازیکن ویژه‌ای است و پدرو نتو که در سطح بالایی قرار دارد. اما این مهم است که بتوانیم بازی‌ها را ببریم، حتی زمانی که بازیکنانی مهم در ترکیب حضور ندارند. برای قهرمانی در جام جهانی، که هدف کلی ماست، باید تیمی باشیم که بتواند پیروز شود، حتی وقتی بازیکنانی نمی‌توانند بازی کنند.»

در ترکیب امروز گونچالو راموس از ابتدا به عنوان مهاجم نوک جای رونالدو بازی خواهد کرد و کنار او در خط حمله برونو و لیائو حضور دارند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار