کد: 217683402 آذر 1404 ساعت 01:37544 بازدید

پی‌اس‌جی ۳-۰ لو آور: انریکه دوباره در صدر

پاری‌سن‌‌ژرمن در دیداری از مسابقات لیگ یک فرانسه موفق شد لو آور را ۳-۰ شکست دهد و به صدر جدول برگردد.
پی‌اس‌جی ۳-۰ لو آور: انریکه دوباره در صدر

به گزارش "ورزش سه"، پاریس در شبی که کنترل بازی را از ابتدا در اختیار داشت، موقعیت‌های زیادی ساخت اما ناهماهنگی و بی‌دقتی خط حمله گاهی مانع از خلق یک جشنواره گل شد. با این حال، گل لی کانگ این در نیمه اول و گل‌های نوس و بارکولا در نیمه دوم کافی بود تا سه امتیاز به میزبان برسد.

بازی هنوز در لحظات ابتدایی بود که در دقیقه ۴ اولین هشدار جدی داده شد؛ مایولو توپ بلندی را کنترل کرد و آن را به مندز سپرد، اما شوت پای راست او دقیقاً در آغوش دیاو قرار گرفت.

دقیقه ۷ خطر جدی برای پاریس ایجاد شد. لی کانگ این با حرکت همیشگی‌اش به داخل، توپ را به زیبایی سانتر کرد. نِوس با سینه توپ را کاشت و راموس تنها با دروازه‌بان روبه‌رو شد اما توپ را از بالای دروازه به بیرون فرستاد.

پنج دقیقه بعد، ویتینیا توپ را در فضای خالی برای لی کانگ این فرستاد و ستاره کره‌ای با پای چپ از راه دور شلیک کرد اما باز هم دیاو با واکنشی مطمئن توپ را در آغوش گرفت.

دقیقه ۱۴ نوبت لو آور بود که خطرساز شود. پاس‌کاری درون محوطه پی‌اس‌جی بین سوماره و اندیایه، کِشتا را در موقعیت تک‌به‌تک قرار داد اما شوت پای چپ او با واکنش عالی شوالیه دفع شد.

در دقیقه ۱۹، امبایه از سمت چپ به داخل زد و از پشت محوطه شلیک کرد اما توپ قدرت کافی نداشت و دیاو به‌راحتی آن را جمع کرد.

پی‌اس‌جی به یک گل نیاز داشت و این اتفاق در دقیقه ۲۹ افتاد. مندز در سمت چپ مدافعش را فریب داد و توپ را به داخل محوطه فرستاد. توپ از مقابل راموس عبور کرد، اما لی کانگ این در تیر دوم بدون مزاحم منتظر بود و با ضربه والی زیبایش دروازه لو آور را باز کرد.

2262396

در دقیقه ۴۴، باز هم همکاری نِوس و مایولو یک فرصت ایجاد کرد اما شوت راموس از پشت محوطه مستقیماً به سمت دستان دیاو رفت و نیمه نخست با همان یک گل پایان یافت.

دقایق ابتدایی نیمه دوم، مانند نیمه اول بود. دقیقه ۴۷، نِوس توپ را در میانه میدان ربود و مایولو را جلو فرستاد؛ اما شوت فنی پای چپ او با اختلافی اندک از کنار تیر گذشت و دیاو فقط نگاه کرد.

دقیقه ۵۲ امبایه با فضای مناسب به سمت دروازه پیش رفت و از پاس راموس استفاده کرد اما شوت او هم بدون دردسر در دستان دیاو آرام گرفت.

در دقیقه ۶۰ راموس با بارکولا یک‌ودو کرد و از دو مدافع عبور کرد و از زاویه بسته شلیک کرد اما دیاو با پوشش خوب تیر اول ضربه را دفع کرد.

دروازه‌بان پاریس هم بیکار نبود. دقیقه ۶۲، زواوی با ضربه‌ای محکم از پشت محوطه، توپ را از مدافعان عبور داد اما شوالیه با واکنشی دیدنی توپ را به کرنر فرستاد.

اما کار پی‌اس‌جی تمام نشده بود‌. در دقیقه ۶۵ زواوی در میانه زمین توپ را از دست داد و زئیر امری همان لحظه تصمیم گرفت بازی را تمام کند؛ او با پاسی تیز و عمقی، بارکولا را در قلب محوطه پیدا کرد. بارکولا دو شوت پیاپی زد که یکی را دیاو گرفت و دیگری توسط مدافعان بلاک شد، اما در نهایت نوس از راه رسید و توپ سرگردان را به گوشه دروازه زد

2262397

لو آور اما تسلیم نشد. دقیقه ۷۰ اندیایه با حرکتی زیبا از نوس و ویتینیا گذشت و توپ را برای سوماره کاشت. شوت او از کنار دستان شوالیه عبور کرد اما توپ به تیرک نزدیک برخورد کرد و برگشت.

در نهایت در دقیقه ۸۷ بردلی بارکولا روی پاس خویچا کواراتسخلیا با یک شوت زیبا گل سوم را به ثمر رساند و پی‌اس‌جی به پیروزی ۳-۰ رسید. با این برد، آنها بالاتر از مارسی ۲۸ امتیازی، به امتیاز ۳۰ رسیدند و دوباره صدرنشین شدند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار