
به گزارش ورزش سه، دیدار امشب در حالی در ورزشگاه آلنَهیان آغاز شد که الوحده 10 امتیازی برای بازپسگیری جایگاهش ملزم به شکست السد بود اما نماینده قطر هم با سرمربی جدید و ایتالیایی خود، برای پیروزی پای به میدان گذاشته بود. السد شروع بهتری داشت و چندین موقعیت بسیار خوب را خلق کرد اما در آخرین دقیقه نیمه اول با گرفتن یک پنالتی توانست پیش بیفتد.
در دقیقه ۴۵+۳ با پنالتی کلودینیو پیش افتاد. خطای هند علاء زوهیر باعث شد داور به نقطه پنالتی اشاره کند و ستاره برزیلی با ضربهای محکم دروازه محمد الشامسی را باز کند تا نیمه نخست با برتری میهمان به پایان برسد.

نیمه دوم اما تصویر کاملاً متفاوتی داشت. ژوزه مورایس که با سه تعویض همزمان وارد زمین شد، ریتم بازی را در دست گرفت و خیلی زود توانست جریان مسابقه را برگرداند. در دقیقه ۵۵، همکاری خوب عبدالقدر عبدالله و تادیچ منجر به گل تساوی شد؛ جایی که تادیچ با ضربهای دقیق توپ را به کنج بالایی دروازه کوبید. تنها ۱۰ دقیقه بعد، ستاره صربستانی روی پاس عمر خریبین از قلب محوطه دوباره ضربه زد و این بار توپ را به گوشه پایین فرستاد تا میزبان ۲–۱ جلو بیفتد.
السد که در شوکِ این بازگشت سریع بود، با فرمان روبرتو مانچینی هرچه داشت به زمین آورد اما فرصتهای آکرام عفیف و آگوستین سوریا یکی پس از دیگری توسط الشامسی مهار شد. در دقیقه ۸۷، ضربه پای راست کایو کانِدو روی پاس تادیچ تیر خلاص را زد؛ شوتی دقیق از مرکز محوطه که اختلاف را به دو گل رساند و کار را تمام کرد.
در دقایق پایانی، تنشهایی در میانه میدان شکل گرفت و کلودینیو و عبدالقدر عبدالله کارت زرد دریافت کردند. السد با ورود بازیکنانی چون یوسف عطال و علی اسدالله نیز نتوانست جریان بازی را تغییر دهد و بازی با برتری ۳–۱ شاگردان سولدادو خاتمه یافت.

الوحده با این برد ارزشمند، جایگاهش را در جدول تثبیت کرد و پیش از دیدار امشب الهلال با 13 امتیاز به صدر جدول صعود کرد و نشان داد ترکیب جدیدش با محوریت تادیچ و خریبین به بلوغ تاکتیکی رسیده است؛ درحالیکه السد با وجود شروع بهتر، نیمه دوم را کاملاً از دست داد و با شکست ابوظبی را ترک کرد. السد همچنان دو امتیازی است.