کد: 219862610 آذر 1404 ساعت 13:3916K بازدید

بارها و بارها مادوئکه را آزار دادند

حمله چلسی به یک بازیکن: می‌بینندش لج‌شان می‌گیرد!

تصاویری که از حاشیه بازی دیشب آرسنال و چلسی منتشر شده نشان می‌دهد نونی مادوئکه، بازیکن سابق چلسی که حالا پیراهن آرسنال را به تن کرده چه شب سختی داشته است.
حمله چلسی به یک بازیکن: می‌بینندش لج‌شان می‌گیرد!

به گزارش ورزش سه، بازگشت نونی مادوئکه به استمفوردبریج شبی بسیار پرتنش برای ۲۳ ساله آرسنال بود. چه بازیکنان چلسی و چه هواداران این تیم دائما سعی داشتند مادوئکه را تحت فشار بگذارند و این فشار در لحظه‌لحظهٔ مسابقه بر او تحمیل شد. وینگری که دو فصل برای چلسی بازی کرده بود و طی ۹۲ مسابقه، ۲۰ گل و ۹ پاس گل داده بود، پس از جدایی جنجالی‌اش در میانهٔ جام جهانی باشگاه‌ها و انتقال ۵۲ میلیون پوندی‌ به آرسنال، دیشب برای نخستین بار در لیگ برتر دوباره پا به چمن خانه سابقش گذاشت. انتقالی که همان زمان هم با اعتراض بخش‌هایی از هواداران آرسنال همراه شده بود. حتی آنها می‌گفتند از چلسی بازیکن نمی‌خواهند.

مادوئکه در دیدار حساس دو تیم برای صدر جدول که دیشب در استمفوردبریج برگزار شد، در دقیقهٔ ۵۷ و به‌جای گابریل مارتینلی وارد میدان شد؛ در حالی که فضای بازی از همان نیمهٔ اول به دلیل اخراج مستقیم مویزس کایسدو به خاطر خطای خشن روی میکل مرینو کاملاً ملتهب شده بود. هواداران چلسی در زمان ورود او با سوت و هو کردن ممتد استقبال کردند. در شبکه‌های اجتماعی ویدئویی منتشر شد که واکنش کول پالمر را نشان می‌داد؛ او هنگام گرم کردن، با شنیدن هو کردن‌ها سرش را به نشانهٔ تأیید برای هواداران تکان داد؛ رفتاری که نوعی موافقت با استقبال سرد از هم‌تیمی سابق انگلیسی‌اش تلقی شد.

2285499
2285500

در جریان بازی هم برخوردها با مادوئکه کم نبود. یکی از صحنه‌های مهم، لحظه‌ای بود که انزو فرناندز روی خط محوطه چلسی توپ را از مادوئکه گرفت و باعث شد او نقش زمین شود. فرناندز و مارک کوکوریا پس از دفع توپ، رو به او فریاد شادی سر دادند؛ واکنشی که نشان می‌داد دو طرف بلکه شرایط عاطفی و پرتنشی تجربه می‌کنند. اما همه این تقابلها مربوط به مسابقه بود و در پایان همه چیز به خوبی و خوشی گذشت.

پس از سوت پایان، ریس جیمز، کاپیتان چلسی، مادوئکه را در آغوش گرفت و مالو گوستو و وسلی فوفانا هم با او خوش‌وبش کردند. جالب اینجا است که پالمر، با وجود آن حرکت جنجالی در کنار خط، سابقهٔ دوستی طولانی با مادوئکه دارد؛ از روزهای تیم ملی نوجوانان انگلیس، زمانی که پالمر در سیتی بود و مادوئکه در تاتنهام. پالمر پیش‌تر او را «برادر» خطاب کرده و هنگام انتقال به آرسنال برایش نوشته بود: «موفق باشی پسر.»

2285498
2285497

مادوئکه بعد از مصدومیت زانو در تلاش برای برگشتن به شرایط ایده‌آل است.  مصدومیتی که باعث شد ۱۱ بازی را از دست بدهد. او تا اینجای فصل ۹ بار به میدان رفته و نخستین گلش برای آرسنال را هفته گذشته در پیروزی ۳-۱ مقابل بایرن مونیخ به ثمر رسانده است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
10اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار