
به گزارش "ورزش سه"، این دنی اولمو بود که در نیمه دوم بازی بارسلونا و اتلتیکومادرید موفق شد دروازه یان اوبلاک را باز کند و تیم هانسی فلیک را ۲-۱ پیش بیاندازد. در بین بازیکنانی مانند لامین یامال، رافینیا که گل اول را زده بود و روبرت لواندوفسکی که یک پنالتی را به شکل عجیبی به آسمان کوبیده و از دست داده است، این دنی اولمو بود که در نیمه دوم ستاره شد.
پس از گذشت یک ساعت از بازی، بارسلونا توانست ۲-۱ پیش بیفتد. آبیواناریها نیمه نخست را خوب به پایان رساندند و با وجود پنالتی از دسترفته لواندوفسکی، نیمه دوم را نیز قدرتمند شروع کردند. در نهایت دنی اولمو بود که کامبک را کامل کرد.

در یک حرکت از عمق و با پاس کوتاه لواندوفسکی در محوطه، اولمو در موقعیت عالی داخل محوطه جریمه قرار گرفت و با شوتی دقیق و پای چپ، اوبلاک را مغلوب کرد. با این حال، تعادل او هنگام شوتزنی به هم خورد و روی زمین افتاد. سقوط او نامناسب بود و باعث شد شانهاش به شدت آسیب ببیند. به همین دلیل با کمک تیم پزشکی زمین را ترک کرد.

این نخستین بار نیست که اولمو از ناحیه شانه چپ آسیب میبیند. او در لایپزیش به دلیل دررفتگی مفصل شانه مجبور به جراحی شده بود. هانسی فلیک نیز پس از مصدومیت، او را تعویض و فِران تورس را وارد زمین کرد؛ همچنین از همان فرصت تعویضی استفاده کرد تا لواندوفسکی را هم بیرون بکشد و مارکوس رشفورد را جایگزین او کند.