کد: 219903812 آذر 1404 ساعت 13:242K بازدید

آژیر قرمز خاموش: پدری مصدوم نشده!

پدری اعلام کرد که مصدوم نشده و از شرایط خوبی برخوردار است.
آژیر قرمز خاموش: پدری مصدوم نشده!

به گزارش "ورزش سه"، زنگ‌های خطر در بارسلونا خاموش شده‌اند، همان زنگ‌هایی که دیشب که پدری در بازی برابر اتلتیکومادرید با مصدومیت از زمین خارج شد، به صدا درآمده بودند.

دقیقه ۷۳ بود و پدری، یکی از بهترین بازیکنان این دیدار هیجان‌انگیز، روی زمین افتاد. ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ‌ دچار وحشت شد چون موتور تیم روی زمین پیچ‌ و تاب می‌خورد و درخواست تعویض داشت. درو به جای او وارد زمین شد و همه از بدترین سناریوی ممکن در ادامه این ماجرا می‌ترسیدند.

این بازیکن که پس از یک ماه مصدومیت هنوز از نظر بدنی در شرایط ایده‌آل نیست، دیشب در ترکیب اصلی بود و تعویض او بیشتر به دلیل خستگی بود تا مصدومیت. خود این بازیکن نیز با پیامی روشن در شبکه‌های اجتماعی خیال هم‌تیمی‌هایش را راحت کرد: «همه‌ چیز خوب است، ممنونم!» این پیام همان چیزی را تایید کرد که فلیک در نشست خبری به‌ صورت تلویحی گفته بود: «پدری خوب است، فقط کمی خسته است.»

2286219

این سرمربی آلمانی اولین کسی بود که نفس راحت کشید، چرا که اهمیت پدری برای ساختار تیمش قابل انکار نیست. فلیک پس از بازی گفت: «او بازیکنی فوق‌العاده است. خوشحالم که برای رسیدن به بهترین سطحش نیازی به زمان زیاد نداشت. شنبه و امشب دیدیم که چطور عمل کرد. او ارتباط میان دفاع و حمله را خیلی خوب کنترل کرد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار