کد: 219911312 آذر 1404 ساعت 19:152.5K بازدید

و بالاخره طلسم استقلال شکست

تیم استقلال گنبد به اولین پیروزی خود در لیگ برتر والیبال ایران دست یافت.
و بالاخره طلسم استقلال شکست

به گزارش "ورزش سه"، تیم استقلال گنبد که بعد از ۶۲۱ روز با حمایت فدراسیون والیبال به لیگ برتر والیبال مردان بازگشته است و هواداران پر شور گنبدی را به سالن المپیک این شهر آورده است، این هفته میزبان تیم رازین پلیمر تازه وارد لیگ برتر بود.حمید راهجردیان و بهروز جعفری ناظران فنی و داوری این مسابقه بودند.

همچنین قضاوت این دیدار برعهده مرتضی حسن علایی، سجاد خان بابازاده و میلاد عرب اسماعیلی به عنوان داوران اول، دوم و ویدئوچک بود.

هاتف مختوم نژاد، وحید عابدنیا، موسی سخاوی (لیبرو)، بهزاد حیدرشاهی، قاسم کارخانه، مهرداد بابایی و متین تکاور ترکیب تیم شروع کننده استقلال گنبد در این مسابقه بودند.
رازین پلمیر نیز این مسابقه را با ترکیب علی ولی زاده، یونس رمضانی، عرفان محمدی، رسول خریداری، رضا آل جلیل و حامد نظری آغاز کرد.

گنبدی‌ها در ست نخست این دیدار ۲۵ بر ۱۹ به پیروزی رسیدند تا در چهارمین دیدار خود نخستین برد در ست را تجربه کنند اما در ست دوم ورق برگشت و رازین ۲۵ بر ۲۳ به پیروزی رسید و دو تیم در ست شماری یک بر یک شدند. 
شاگردان مرتضی هداوندی در ست سوم نیز ۲۵ بر ۲۱ به پیروزی رسیدند تا در آستانه یک برد ارزشمند در گنبد قرار گیرند.

در ست چهارم این مسابقه تصمیم داور مبنی بر دو ضرب شدن و تغییر آن پس از مشورت با داور دوم، حاشیه ایجاد کرد. در نهایت ست چهارم این دیدار که ۴۵ دقیقه طول کشید، ۲۹ بر ۲۷ به سود استقلال گنبد به پایان رسید تا جدال زیبای دو تیم به ست حساس پنجم کشیده شود.

تیم استقلال گنبد در ست پنجم در حالی ۱۵ بر ۱۳ به پیروزی رسید که در میانه ست رازین پلیمر چهار امتیاز پیش بود اما گنبدی‌ها با پیروزی سه بر دو مقابل رازین به نخستین برد خود در این فصل لیگ برتر مردان دست یافتند از قعر جدول فرار کردند. این دیدار که ۱۷۵ دقیقه طول کشید، بیش از دو هزار تماشاگر داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار