کد: 219914612 آذر 1404 ساعت 23:068.2K بازدید

بدترین اتفاق ممکن: شب درخشان آرنولد خراب شد

ترنت الکساندر آرنولد در شبی که برابر اتلتیک بیلبائو عملکرد خوبی داشت، دچار مصدومیت شد و زمین را ترک کرد.
بدترین اتفاق ممکن: شب درخشان آرنولد خراب شد

به گزارش "ورزش سه"، ستاره انگلیسیِ رئال مادرید در حال انجام یکی از بهترین بازی‌هایش بود اما در یک نیمه دوم مجبور شد درخواست تعویض دهد‌

ترنت الکساندر آرنولد که شاید بهترین عملکردش را از زمان حضور در رئال مادرید به نمایش می‌گذاشت، به دلیل احساس یک درد ناگهانی در پای چپش مجبور شد پیش از پایان بازی زمین را ترک کند.

بازیکن انگلیسی که خیلی زود فهمید نمی‌تواند ادامه بدهد، روی زمین نشست تا تیم پزشکی رئال مادرید به او برسد و مصدومیت را تأیید کند.

2286410

به‌جای او رائول آسنسیو وارد زمین شد؛ بازیکنی که باید در حدود نیم ساعت باقی‌مانده از مسابقه، در سمت راست دفاع کند و از پسِ یورش‌های نیکو ویلیامز برآید.

رئال مادرید یکی از بهترین عملکردهای فصلش را در ورزشگاه سن‌مامس به نمایش گذاشته است و در نیمه اول با گل‌های کیلیان امباپه و ادواردو کاماوینگا به پیروزی رسید و سپس امباپه گل سوم را هم به شکل فوق‌العاده‌ای به ثمر رساند. در این سه گل آرنولد یک پاس گل ثبت کرد و مقابل نیکو ویلیامز هم عملکرد خوبی داشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
9اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار