کد: 219934713 آذر 1404 ساعت 20:1030.4K بازدید

قضاوت محمدی باز هم‌ جنجالی شد؛

کارشناسی برخورد بحث‌برانگیز تراکتور - استقلال

دیدار تراکتور و استقلال خوزستان در هفته دوازدهم لیگ برتر با یک صحنه مشکوک به پنالتی همراه بود.
کارشناسی برخورد بحث‌برانگیز تراکتور - استقلال

به گزارش ورزش سه، تیم فوتبال تراکتور در شرایطی وارد دیدار خانگی برابر استقلال خوزستان شد که این شانس را داشت که با کسب سه امتیاز مسابقه، خود را به صدر جدول نزدیک‌تر کند، اما این اتفاق رخ نداد شاگردان دراگان اسکوچیچ در این مسابقه موفق به باز کردن دروازه حریف نشدند و در نهایت نیز تنها با یک امتیاز زمین مسابقه را ترک کردند.

این نتیجه در حالی رقم خورد که در نیمه اول بازی، یک صحنه مشکوک به پنالتی قضاوت احمدی محمدی را تحت تأثیر قرار داد؛ در این صحنه مهدی هاشم‌نژاد با عبور از بازیکن حریف وارد محوطه جریمه شد و سپس در برخورد با محمدرضا مهدی‌زاده سرنگون شد اما داور اعتقادی به پنالتی نداشت و دستور به ادامه بازی داد.

این تصمیم در شرایطی از سوی احمد محمدی اتخاذ شد که او هفته گذشته در دیدار شمس‌آذر قزوین و پرسپولیس نیز یک در صحنه مشکوک به پنالتی دستور به ادامه بازی داده بود؛ تصمیمی که البته مورد تایید کمیته داوران قرار گرفت و او این هفته نیز برای قضاوت یک دیدار حساس انتخاب شد.

2286738

در ادامه نظرات کارشناسان داوری در خصوص این صحنه‌ها را می‌خوانید:

📌 برخورد مهدی‌زاده و هاشم‌نژاد (دقیقه ۳۲- مشکوک به پنالتی)

محمدحسین ترابیان: مهاجم تراکتور پا به توپ و در وضعیت نامتعادل وارد محوطه جریمه استقلال می‌شود. برخورد اولیه بین مهاجم و مدافع در چارچوب یک چلنج کاملاً فوتبالی است و مدافع در لحظه تماس، پای خود را عقب می‌کشد تا مرتکب خطایی نشود. با توجه  عدم تأثیر در روند حرکت مهاجم و اقدام مدافع برای اجتناب از برخورد، تصمیم داور مبنی بر ادامه بازی کاملاً صحیح بود.

ابراهیم میرزابیگی: بازیکن استقلال خوزستان با پای راست پای بازیکن تراکتور را می‌زند و مرتکب خطا می‌شود. داور باید پنالتی اعلام‌ می‌کرد.

سعید علینژادیان: درست است که برخورد بین مهاجم و مدافع ایجاد می‌شود ولی بازیکن قرمز از تعادل کامل برخوردار نیست و هنگامی که یک برخورد کوچک با حریف دارد سرنگون می‌شود. ادامه بازی تصمیم صحیح است.

حسین عسگری: خطا کاملا واضح است و داور باید پنالتی اعلام می‌کرد. این تصمیمات با وجود وی ای آر فاجعه است. مهاجم با پای چپ خود سر توپ می‌زند و مدافع بازیکن حریف را سرنگون می‌کند.

مهدی عالیقدر: بازیکن تیم تراکتور کاملا در حالت بی تعادلی به مدافع میرسد و هنگامی که شانس بازی با توپ برای او کم میشود خود را سرنگون می‌کند، در واقع با این تصویر نیز نمی‌توان خطایی برای مدافع متصور بود که عامل سرنگونی باشد. لذا تصمیم داور صحیح میباشد.

بروزرسانی می‌شود

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
25اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار