کد: 219996616 آذر 1404 ساعت 11:2815.8K بازدید

رویای سرمربی آمریکا: می‌خواهم به لیگ برتر برگردم

مائوریسیو پوچتینو می‌گوید همیشه در رویای بازگشت به لیگ برتر انگلیس است.
رویای سرمربی آمریکا: می‌خواهم به لیگ برتر برگردم

به گزارش "ورزش سه"، پوچتینو که در حال حاضر به‌ خوبی در نقش جدیدش به‌ عنوان سرمربی تیم ملی آمریکا جا افتاده است، فاش کرد که هنوز هم رویای بازگشت به لیگ برتر انگلیس را در سر دارد که در آن با تاتنهام تا آستانه کسب افتخارات بزرگ پیش رفت.

دوران حضور او در شمال لندن در نوامبر ۲۰۱۹، تنها چند ماه پس از رساندن تاتنهام به اولین فینال لیگ قهرمانان تاریخ این باشگاه، به‌ صورت ناگهانی به پایان رسید. پنج سال و نیم حضور او در این باشگاه شامل ۲۹۳ بازی، پیشرفت چشمگیر و تیمی بود که برای مدتی کوتاه به نظر می‌رسید قادر است تاریخ مدرن تاتنهام را بازنویسی کند.

2199354

پوچتینو در گفتگویی با بی‌بی‌سی ادعا کرد که هنوز لیگ برتر را با وسواس دنبال می‌کند. وقتی از او پرسیده شد آیا دلتنگ حضور در این مسابقات است، این مربی ۵۲ ساله گفت: «بله، خیلی نگاه می‌کنم. لیگ برتر بهترین لیگ جهان است. البته که دلم برایش تنگ شده است. من در آمریکا خیلی خوشحالم اما همیشه به بازگشت فکر می‌کنم. این رقابتی‌ترین لیگ است و طبیعتاً دوست دارم دوباره برگردم.»

وقتی درباره مهم‌ترین هدف شخصی‌اش در مربیگری از او سوال شد، پاسخ پوچتینو نشانه‌هایی از دلتنگی را آشکار کرد. او گفت: «وقتی درباره لیگ برتر صحبت می‌کنیم و این که در لندن هستیم... این که لیگ برتر و لیگ قهرمانان را ببرم. ما با تاتنهام خیلی نزدیک بودیم. می‌خواهم به این هدف برسم. هنوز جوان هستم، انرژی، تجربه و انگیزه دارم تا در آینده تلاش کنم و فراتر از آن، این که خانواده‌ام به من افتخار کنند، پسرانم، همسرم، سگم، اسب‌هایم، مادرم و پدرم، نوه‌ام...»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
8اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار