کد: 220015717 آذر 1404 ساعت 00:5311K بازدید

اولین تبریک از استقلال برای جباری (عکس)

مربی استقلال تهران به سرمربی جدید مس رفسنجان تبریک گفت.
اولین تبریک از استقلال برای جباری (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مجتبی جباری روز یکشنبه با سفر به شهر رفسنجان و بازدید از امکانات باشگاه مس، در تمرین عصر امروز نارنجی پوشان حضور یافت و به طور رسمی به بازیکنان این تیم معرفی شد تا تجربه جدیدی در عرصه سرمربیگری پس از هدایت تیم‌های نیروی زمینی تهران و استقلال به دست بیاورد.

با وجود اینکه باشگاه مس رفسنجان هنوز خبر رسمی برای انتخاب مجتبی جباری به‌عنوان سرمربی جدید این تیم را منتشر نکرده، اما یکی از مربیان استقلال به همکار سابق خود برای حضور در جمع نارنجی پوشان تبریک گفت.

2288174

علی شیخ‌الاسلامی، مربی حال حاضر استقلال که فصل قبل نیز یکی از کمک‌های مجتبی جباری در این تیم بود، بابت حضور وی در مس رفسنجان تبریک گفت و با انتشار یک استوری نوشت: «آرزوی موفقیت و بهترین‌ها آقا مجتبی عزیز»

این مربی استقلال که چهارمین سال حضورش در جمع آبی‌ها را سپری می‌کند، یکی از افراد نزدیک به جباری در فصل اخیر بود که حالا در کنار ریکاردو ساپینتو مشغول به فعالیت است، اما از انتخاب سرمربی سابقش در مس رفسنجان ابراز خوشحالی کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
12اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار