کد: 220045319 آذر 1404 ساعت 02:456K بازدید

بهت رئیس رایادوس

همه از حرکت راموس شگفت‌زده شدیم

سرخیو راموس با رایادوس مونتری» خداحافظی کرد و رئیس باشگاه تأیید کرد که ما کمی غافلگیر شدیم.
همه از حرکت راموس شگفت‌زده شدیم

به گزارش "ورزش سه"، ماجرای سرخیو راموس با رایادوس د مونتری رسماً به پایان رسید. خوزه آنتونیو نوریگا، رئیس این باشگاه، با اعلام جدایی مدافع اسپانیایی پس از حذف این تیم در نیمه نهایی لیگ آپرتورا ۲۰۲۵، این موضوع را تأیید کرد. این بازیکن ۳۹ ساله و کاپیتان سابق رئال مادرید که کمتر از یک سال پیش به لیگ مکزیک پیوسته بود، در برنامه‌های باشگاه برای لیگ کلاسورا 2026 جایی نخواهد داشت.

نوریگا توضیح داد که با وجود باز ماندن گفتگوها تا لحظه آخر، احساس واضحی از هفته‌ها قبل وجود داشت: «ما مدت‌ها بود که می‌دیدیم امکان ادامه همکاری وجود ندارد. ما از تصمیم و زمانبندی راموس غافلگیر شدیم.  اینکه سرخیو این موضوع را بلافاصله پس از بازی اعلام کرد هرچند او کاملاً حق داشت.» 

2287868

در واقع، راموس تصمیم خود را در مصاحبه‌ای با تودن بلافاصله پس از شکست مقابل تولوکا، که در آن آخرین گل خود با پیراهن رایادوس را از روی نقطه پنالتی به ثمر رسانده بود، فاش کرده بود.

راموس که در فوریه ۲۰۲۵ به این تیم پیوسته بود، ۲۳ بازی به عنوان بازیکن ثابت انجام داد و پنج گل به ثمر رساند. او رهبر تیم در جام جهانی باشگاه‌ها که با حذف مقابل بوروسیا دورتموند به پایان رسید و در لیگ کاپ، که مونتری موفق به صعود از مرحله گروهی نشد، بود. نوریگا همچنین وضعیت دیگر چهره‌های کلیدی را روشن کرد: سرخیو کانالس، به لطف بندی در قراردادش که با توجه به عملکرد او فعال شده، باقی خواهد ماند. همچنین دومنک تورنت، سرمربی تیم نیز به دلیل داشتن قرارداد، همچنان روی نیمکت رایادوس خواهد بود.

ماجراجویی کوتاه اما پرحاشیه سرخیو راموس در مکزیک این‌گونه به پایان می‌رسد و کاپیتان سابق رئال مادرید آماده است تا گام بعدی و شاید نهایی دوران حرفه‌ای خود را تصمیم‌گیری کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار