کد: 220076419 آذر 1404 ساعت 13:412.1K بازدید

جشن جالب مدافع نیمکت نشین پرسپولیس با کنعانی

مدافع باتجربه پرسپولیس که مقابل پیکان روی نیمکت نشسته بود، پس از سوت پایان برای تبریک برد به سمت کنعانی رفت.
جشن جالب مدافع نیمکت نشین پرسپولیس با کنعانی

به گزارش "ورزش سه"، در پایان دیدار پرسپولیس و پیکان صحنه‌ای قابل‌توجه میان دو مدافع باتجربه سرخ‌ها شکل گرفت. مرتضی پورعلی‌گنجی که در این مسابقه با تصمیم کادرفنی روی نیمکت نشسته بود تا پس از دربی سخت هفته گذشته فرصتی برای استراحت بیشتر داشته باشد، پس از سوت پایان بازی به سرعت به سمت حسین کنعانی‌زادگان رفت و با لبخند و آغوش، پیروزی تیم و عملکرد هم‌پستی خود را تبریک گفت.

کنعانی که بازوبند کاپیتانی را نیز در غیاب عالیشاه و رفیعی بر بازو بسته بود، یکی از چهره‌های مهم میدان بود و این صحنه نشان داد روابط میان دو مدافع میانی پرسپولیس صمیمانه است.

حضور پورعلی‌گنجی در میان شادی بازیکنان و گفت‌وگوی کوتاهش با کنعانی اتحاد مهره‌های تیم در روزهای حضور ثابت یا به عنوان نیمکت‌نشین را نشان داد. پرسپولیس با یک گل در دیداری دشوار دشوار پیکان را شکست داد و این بازی نشان داد سرخ‌ها همچنان باید روی انسجام خط دفاعی‌شان روی ضربات ایستگاهی کار کنند و آمادگی کنعانی، ابرقویی و پورعلی‌گنجی بسیار مهم است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
1اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار