کد: 220081319 آذر 1404 ساعت 16:417.5K بازدید

تاجرنیا: خودم مانع مدیرعاملی‌ام در استقلال هستم!

علی تاجرنیا می‌گوید همه تلاششان حل مشکلات باشگاه و احترام به نظر سرمربی است و بازیکنان سرمایه‌های استقلال باقی می‌مانند.
تاجرنیا: خودم مانع مدیرعاملی‌ام در استقلال هستم!

به گزارش"ورزش سه"،علی تاجرنیا پس از بازی دربی امیدها در گفت‌وگو با خبرنگاران درباره وضعیت باشگاه استقلال و مسائل مدیریتی و فنی توضیحاتی ارائه کرد. او گفت: «شما که می‌دانید، اتفاقاتی در فصل گذشته پیش از مدیریت فعلی در مجموعه باشگاه رخ داده که منجر به شرایط فعلی شد. ما همه تلاشمون این است که این مسائل را پیگیری و حل کنیم. فکر می‌کنیم با توجه به توافقاتی که در حال انجام است، ان‌شاءالله اتفاقات خوبی رقم بخورد. در عین حال باید بدانیم که باشگاه استقلال در خریدهای پیش‌فصل خود انصافاً تیم خوبی جذب کرده و نیازی به بازیکن جدید در حال حاضر نداریم. با این حال، با توجه به فعالیت تیم در سه جام مختلف و اینکه نیم‌فصل نزدیک است، احتمالاً تیم‌ها در نیم‌فصل تقویت می‌شوند و امیدوارم شرایط بهتری برای ما ایجاد شود. خوشبختانه در تیم استقلال هم بازیکنان اصلی و هم بازیکنان نیمکت، کیفیت بسیار خوبی دارند و ما را بی‌نیاز از جذب فوری بازیکن می‌کنند.»

تاجرنیا درباره نقش مدیریت در امور فنی تأکید کرد: «همان‌طور که همیشه گفته‌ام و الان هم تأکید می‌کنم، در زمین فرمانده و پادشاه و تصمیم‌گیرنده نهایی سرمربی است. در طول مدیریت خودم و پیش از آن، چه در زمان آقای نظری و چه در دوره من، ما هیچ دخالتی در امور فنی نکردیم. حتی نقطه‌نظراتی که در قالب مشاوران فنی و کمیته فنی ارائه شده، همواره جنبه پیشنهادی داشته و به هیچ عنوان تحمیلی نبوده است. این حق سرمربی است که بازیکنی را در ترکیب قرار دهد یا ندهد و ما همواره نظر ایشان را محترم می‌شماریم.»

2230235

در خصوص وضعیت بازیکنان افزود: «بازیکنان استقلال سرمایه‌های باشگاه هستند و طبیعتاً نمی‌توانیم به راحتی آن‌ها را از دست بدهیم. در موضوعاتی مثل وضعیت آقای عارف آقاسی، این مسئله به کمیته انضباطی ارجاع شده و در حال بررسی است. ما به نظر سرمربی احترام می‌گذاریم و همزمان تلاش می‌کنیم ارزش سرمایه‌های باشگاه حفظ شود. بازیکنان جزئی از کار هستند، اما شرایط روحی و روانی آن‌ها نیز اهمیت دارد و باید بهبود یابد تا کادر فنی بتواند تمرکز خود را صرفاً روی تمرین و مسابقات بگذارد و مسائل حاشیه‌ای کاهش یابد.»

تاجرنیا در مورد مدیرعاملی توضیح داد: «در رابطه با مدیرعاملی من، مانع اصلی خودم هستم و هیچ مانع خارجی وجود ندارد. من به دنبال آن هستم که هر تصمیمی به نفع استقلال باشد و در جایگاه رئیس هیئت مدیره، فرصت بیشتری برای انجام کارهای زیربنایی در اختیار دارم. تمام اقدامات و تصمیمات ما در چارچوب جهت‌گیری هیئت مدیره انجام خواهد شد و خارج از آن نخواهد بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار