کد: 220084119 آذر 1404 ساعت 18:158.4K بازدید

استقلال رقیب پرافتخارش را اذیت کرد اما باخت

تیم پیکان تهران به سختی موفق به شکست استقلال گنبد شد.
استقلال رقیب پرافتخارش را اذیت کرد اما باخت

به گزارش "ورزش سه"، پیکان پرافتخارترین و با سابقه ترین تیم لیگ برتر مردان که امسال بیست‌ونهمین حضور متوالی خود را در این رقابت‌ها تجربه می‌کند، این هفته در سالن زنده‌یاد محمدرضا یزدانی خرم (فدراسیون) میزبان استقلال گنبد بود. عزیز پرتوی و محمد شاهمیری در این مسابقه به عنوان ناظران فنی و داوری ایفای نقش داشتند.

علیرضا قریب، میلاد افشار و رمضان جلال نیز به عنوان داوران اول، دوم و ویدئوچک قضاوت این دیدار را برعهده داشتند.

پیکانی‌ها این دیدار را با ترکیب احسان دانش دوست، مسعود غلامی، سعید جواهری، سعید رنجبر، آرسنوسکی میلوش، امیرحسین ملاعباسی و مهران توانا شروع کردند.

در آنسوی میدان نیز کامبیز یعقوبی از مهرداد بابایی، قاسم کارخانه، سید امین علوی، متین تکاور، وحید عابدنیا، بهزاد حیدری و موسی سخاوی در ابتدای این مسابقه بهره برد.

ست نخست این دیدار بسیار جذاب و تماشاگر پسند پیش رفت و دو تیم رقابت بسیار نزدیکی با یکدیگر داشتند به گونه ای که پیکانی ها ۳۲ بر ۳۰ موفق به شکست حریف شدند.
پیکانی ها در ست دوم هم ۲۵ بر ۲۰ به پیروزی رسیدند تا در ست شماری دو بر صفر پیش بیافتند اما در ست سوم ۲۵ بر ۲۰ نتیجه را واگذار کردند.

شاگردان محمدرضا تندروان در ست چهارم ۲۵ بر ۲۳ میهمان خود را شکست دادند تا به سومین برد خود دست یابند و ۹ امتیازی شوند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
2اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار