کد: 220083119 آذر 1404 ساعت 18:3916K بازدید

خبر بد برای بارسلونا

هری کین تصمیم نهایی‌اش را گرفت

با تصمیم قطعی ستاره انگلیسی، بازار مهاجمان نوک برای بارسلونا سخت‌تر شد.
هری کین تصمیم نهایی‌اش را گرفت

به گزارش "ورزش سه"، هری کین تصمیم نهایی‌اش را گرفت: بند خروج ۶۵ میلیون یورویی برای تابستان ۲۰۲۶ را فعال نمی‌کند و حداقل یک فصل دیگر در بایرن مونیخ می‌ماند. روزنامهٔ آلمانی «بیلد» نوشت که کین همین حالا این موضوع را به مدیران بایرن اطلاع داده است.

بارسا در ماه‌های اخیر وضعیت کین را زیر نظر داشت؛ به‌خصوص اگر روبرت لواندوفسکی در ژوئن ۲۰۲۶ جدا شود، کین یکی از گزینه‌های اصلی برای جانشینی‌اش بود. اما حالا این مسیر کاملاً بسته شد. کین تا پایان ژانویه فرصت داشت با اعلام شش‌ماه زودتر، بند را فعال کند، ولی ترجیح داد بماند. او حتی پیشنهادهای هنگفت عربستان (حداقل دو باشگاه آماده پرداخت کامل بند بودند) و علاقهٔ چند تیم بزرگ لیگ برتر را رد کرد.

2264479

بارسلونا هیچ‌زمان گام جدی برنداشت؛ هم به خاطر مشکلات محدودیت دستمزد و هم چون مدیریت ورزشی هنوز دربارهٔ آیندهٔ لواندوفسکی تصمیم نگرفته و می‌خواهد تا پایان فصل صبر کند. حالا کین می‌خواهد در آرامش با بایرن برای تمدید قرارداد مذاکره کند؛ احتمالاً تا ۲۰۲۸ یا بیشتر. او بعد از جام جهانی ۲۰۲۶ پای میز مذاکره می‌نشیند تا قرارداد طولانی‌تر و دستمزد بالاتر بگیرد.

با حذف نام کین، گزینه‌های سطح اول بارسا خیلی کم شد. علاقه به خولیان آلوارز (اتلتیکو) به خاطر قیمت بالای ۸۰–۹۰ میلیون یورو و فصل متوسط او به شدت کاهش یافته. بازار مهاجمان نوک آمادهٔ کلاس جهانی تقریباً خالی است.

به همین دلیل بارسا به سمت سرمایه‌گذاری روی آینده رفته است. یکی از نام‌های داغ، کارل اتا اییونگ ۲۲ سالهٔ کامرونی از لوانته است که تابستان گذشته هم دنبالش بودند. او با بند ۳۰ میلیون یورو، این فصل ۵ گل در ۹ بازی زده و در جام ملت‌های آفریقا ۲۰۲۵ شانس درخشش دارد. اگر موفق شود، بارسا احتمالاً دوباره حمله می‌کند. در غیر این صورت، ممکن است کلاً خرید بزرگی انجام نشود و لواندوفسکی یک سال دیگر بماند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
15اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار