کد: 220098220 آذر 1404 ساعت 13:306.6K بازدید

دیدار دوستانه مسی برابر بارسلونا قطعی شد

«بازی تاریخی، اینتر میامی مقابل بارسلونا اکوادور، ۷ فوریه-18 بهمن، در ورزشگاه بانکو پیچینچا برگزار خواهد شد.
دیدار دوستانه مسی برابر بارسلونا قطعی شد

به گزارش "ورزش سه"، باشگاه بارسلونا گویایاکیل اکوادور روز چهارشنبه در حساب اینستاگرام خود اعلام کرد که لیونل مسی، ۷ فوریه آینده، در اکوادور بازی خواهد کرد. در این دیدار، تیم اینتر میامی آمریکا در چارچوب تور این باشگاه آمریکایی در چندین شهر آمریکای جنوبی، به مصاف بارسلونا  خواهد رفت.

تیم اکوادوری نوشت: «بازی تاریخی، اینتر میامی مقابل بارسلونا، که ۷ فوریه در ورزشگاه بانکو پیچینچا برگزار خواهد شد.»

دانیل مولینا، مدیر اصلی این توافق بین باشگاه آمریکایی و بارسلونا، به خبرنگاران گفت که «شاید این آخرین باری باشد که مردم مسی را به عنوان قهرمان جهان در اکوادور در حال بازی می‌بینند.»

2287834

مولینا افزود که آن‌ها ورزشگاهی با این عظمت (مانند ورزشگاه ۶۰ هزار نفری بارسلونا) را می‌خواستند تا «بیشترین تعداد افراد کشور را پوشش دهند، زیرا مردم از همه جا خواهند آمد.»

این برگزارکننده تأکید کرد که تصمیم خاویر ماسکرانو، مربی آرژانتینی، «نقش مهمی ایفا کرد» تا اینتر میامی که مسی آرژانتینی را در اختیار دارد، بازی در گویایاکیل را انتخاب کند.

مولینا یادآوری کرد که ماسکرانو وقتی در سال ۲۰۲۱ به عنوان مهمان در «شب زرد» (مراسم معرفی تیم بارسلونا برای آن فصل) شرکت کرد، «فضایی خاص را در آن ورزشگاه تجربه کرده بود.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
13اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار