کد: 236472911 خرداد 1405 ساعت 16:511.7K بازدید

تاجرنیا همچنان نمی‌خواهد مدیرعامل شود!

علی تاجرنیا بار دیگر اعلام کرد که علاقه‌ای به مدیرعاملی در استقلال ندارد و از هیئت مدیره خواست در این خصوص اقدام کنند.
تاجرنیا همچنان نمی‌خواهد مدیرعامل شود!

به گزارش "ورزش سه"، طولانی شدن دوران سرپرستی علی تاجرنیا در استقلال آنهم در شرایطی که همزمان ریاست هیئت مدیره باشگاه را نیز برعهده دارد، موضوعی تکراری و عجیب برای اهالی فوتبال محسوب می‌شود.

تاجرنیا که در مدت چندین ماهه سرپرستی خود بارها اعلام کرده علاقه‌مند به انتخاب مدیرعامل جدید و فعالیت به عنوان رییس هیئت مدیره باشگاه است، در این مدت انتقادهایی را نیز تحمل کرده ، اما همچنان بر موضع قبلی خود مبنی بر اینکه علاقه‌ای به مدیرعاملی ندارد پافشاری می‌کند.

رییس هیئت مدیره استقلال در آخرین مصاحبه خود بار دیگر اعلام کرد که دوست دارد فقط با همین عنوان فعالیتش را ادامه بدهد و از هیئت مدیره باشگاه خواست تا مدیرعامل جدید را برگزینند.

تاجرنیا گفته است: «اگر هیئت مدیره و هلدینگ لطف کرده و مدیرعامل تعیین کنند بنده در جایگاه رئیس هیئت مدیره اقداماتی انجام خواهم داد.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار