کد: 220101920 آذر 1404 ساعت 16:119K بازدید

سرمربی نارنجی‌ها با جدیت ادامه می‌دهد

جباری شوخی ندارد: آغاز عملیات نوسازی مس!

مجتبی جباری با جدیت کار خود را در مس رفسنجان جلو می‌برد و به آینده این تیم امیدوار است.
جباری شوخی ندارد: آغاز عملیات نوسازی مس!

به گزارش "ورزش سه"، سرمربی جوان مسی‌ها که چند روزی بیشتر نیست کارش را در رفسنجان شروع کرده، دیروز برای اولین بار روی نیمکت این تیم نشست و مقابل فولاد خوزستان به یک امتیاز رسید.

جباری بعد از این مسابقه ضمن ابراز رضایت از عملکرد بازیکنان مس اعلام کرد آنها فراتر از تصورش ظاهر شدند و به آینده این تیم بسیار امیدوار است.

2289444

سرمربی مس همراه با کادرفنی خود حالا با جدیت و انگیزه فراوان مشغول از نوساختن تیمی است که با 8 امتیاز در قعرجدول رده‌بندی قرار دارد. جباری برای بقا مس نقشه کشیده و مشخصا در برخورد با بازیکنان هم سعی دارد ضمن حفظ ارتباط نزدیک خود با آنها، بدون شوخی تمرینات سخت را در دستور کار قرار بدهد.

2289445

جباری در تمرین امروز تیمش که ریکاوری بود هم شخصا حاضر شد و عملکرد بازیکنان را زیر نظر گرفت. او آرام آرام شناخت بیشتری از شرایط مس و توانایی های بازیکنان این تیم به دست می‌آورد و امید دارد با تقویت نارنجی‌پوشان در نیم فصل، بتواند سهمیه رفسنجان در لیگ برتر را حفظ کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
6اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار