کد: 220108020 آذر 1404 ساعت 21:2111.1K بازدید

با شناسنامه تقلبی راه فساد را در پیش گرفته‌اند

کنایه‌های تند و تیز مربی امید استقلال پس از دربی

رضا نورمحمد پس از دربی امیدها از مشکلات ساختاری فوتبال ایران و کم‌توجهی به بازیکنان جوان انتقاد کرد.
کنایه‌های تند و تیز مربی امید استقلال پس از دربی

به گزارش "ورزش سه"، رضا نورمحمد پس از تساوی بدون گل در دربی امیدها مقابل پرسپولیس، صحبت‌های تندی درباره شرایط تیم ملی و سیستم فوتبال ایران ارائه داد. او با انتقاد از کم‌توجهی به بازیکنان جوان، محدودیت‌های موجود در مسیر رشد آنها و ناکافی بودن فرصت‌های بازی، از مشکلات ساختاری مربیگری و نابرابری در قراردادها گلایه کرد و خواستار برگزاری بازی با تیم‌های بزرگسالان برای سنجش واقعی توانایی شاگردانش شد.

رضا نورمحمد در آغاز صحبت‌هایش با کنایه گفت:«من خودم در دوران فوتبالم با شناسنامه تقلبی فوتبال بازی کردم. دو تا شناسنامه دارم. الان هم که وارد مربیگری شده‌ام، انگار همان مسیر را به شکل دیگری می‌روم. من رضا نورمحمد از همان ابتدا، وقتی به تیم ملی رفتم، با شناسنامه تقلبی رفتم و سه سال سنم را کمتر کردم. حالا هم در مربیگری‌ام همان راه فساد دوران فوتبالم را ادامه می‌دهم.»

وقتی یکی از خبرنگاران از نورمحمد پرسید منظور او چه کسی است؟ سرمربی آبی‌ها در پاسخ گفت: «شما می‌دانید چه کسانی دو تا شناسنامه دارند. خیلی‌ها هستند. نتیجه‌اش همین می‌شود؛ وقتی من در رده امید بودم، با نوجوانان بازی کردم، رسیدم به چهار رده تیم‌داری، و حالا هم در مربیگری همان روند فاسد را ادامه می‌دهم. بعد می‌گویید چرا ما به هند می‌بازیم.»

او ادامه داد: «در مورد ارمغان احمدی همه می‌گویند این‌طور شد و آن‌طور شد؛ اما هرطور که بود، سرمربی تیم ملی شد. مشکل فوتبال ساختاری است و ارتباطی به مربی ندارد. شما آقای چمنیان راگذاشتید، او تیم قهرمان کرد؟آقای دوستی‌مهر را گذاشتید، قهرمان کرد؟ مشکل در ساختار است، نه مربی. وقتی شما در سطح نوجوانان یک آزمون ساده می‌گذارید که ببینید بازیکن می‌تواند بغل پا بزند یا کنترل ساده انجام دهد و با همان مدرک مربیگری می‌دهید، نتیجه همین می‌شود. فقط کلاس برگزار می‌کنیم که مدرکی بدهیم و تمام.»

نورمحمد افزود: «در چهار سال اخیر فکر می‌کنم حدود ۵۰۰ نفر مدرک A آسیا گرفته‌اند. آیا همه‌شان تیم دارند؟ نه. فقط مدرک می‌گیرند. من در این سطح کار می‌کنم و بازیکنانم زحمت می‌کشند. امروز یک مربی بزرگسال می‌توانست ۲۰ دقیقه بیاید بازی ما را تماشا کند، اما نمی‌آید. چرا؟ چرا بچه‌های من به بزرگسالان نمی‌روند؟ اما چرا باید بازیکنم که حقش است، به تیم بزرگسالان خودش نرود؟ علی محب الان پیشنهاد لیگ برتری دارد. چرا در تیم خودش بازی نمی‌کند؟ مگر نگفتند پوریا سطحش سه پله بهتر از امیدهاست؟ پس چرا نمی‌رود؟ چون کسی را ندارند.»

2289530

او با انتقاد شدید از سیستم انتخاب بازیکن گفت: «در فوتبال ما بازیکنی که حقش است نمی‌رود، اما کسانی که رابطه دارند می‌روند؛ یکی عمویش فلان جاست، یکی پدرش فلان مسئول است، یکی برادرزاده وزیر است. لیست‌های تیم ملی را نگاه کنید، چه خروجی‌ای داشته؟ بازیکنی رفته و برگشته، هیچ اتفاقی هم نیفتاده.»

سرمربی امیدهای استقلال ادامه داد: « شما رسانه ها همیشه دارید از این بچه‌ها دفاع می‌کنید، ممنونم. ولی فایده‌ای ندارد؛ آب از سرچشمه گل‌آلود است. خروجی امیدهای استقلال باید پنج بازیکن به بزرگسالان باشد. ما شش ماه است اینجا کار می‌کنیم و می‌خواهیم یک بازی با بزرگسالان داشته باشیم. اگر ده تا گل بخوریم، خب بخوریم. بفهمیم ضعیفیم. اما این بازی هر بار کنسل می‌شود. چرا؟»

او گفت: «این بچه‌ها می‌روند تیم‌های دیگر، دو سال بعد ۱۰۰ یا ۱۵۰ میلیارد پایشان پول می‌دهند؛ در حالی که سرمایه خود باشگاه بودند و با دو میلیارد می‌شد حفظشان کرد. من دیگر خسته شده‌ام. از این فوتبال حالم به‌هم می‌خورد. تمام کارهایم را می‌کنم که از این کشور بروم. چون اینجا نه در مربیگری، نه در بازیکنی، نه در مدیریت، هیچ‌جا شایسته‌سالاری نیست.»

نورمحمد افزود: «دو سال مربی استقلال بودم و اجازه ندادم یک هزار تومان در این تیم جابه‌جا شود. پارسال کنار خسرو حیدری بودم، امسال هم که آقا خسرو رفتند، من ماندم. یک نفر بیاید ثابت کند در این تیم طی دو سال هزار تومان جابه‌جا شده. معلوم است از رضا نورمحمد خوششان نمی‌آید؛ چون جلوی این مسائل را گرفتم و این در ظاهر جرم است که دلسوز بچه مردم باشی.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
14اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار