کد: 220139822 آذر 1404 ساعت 16:583.9K بازدید

لحظه‌شماری اماراتی‌ها برای بازگشت سردار

روزنامه اماراتی از نزدیک بودن بازگشت سردار آزمون به میادین خبر داد.
لحظه‌شماری اماراتی‌ها برای بازگشت سردار

به گزارش "ورزش سه"، کادرفنی و هواداران شباب الاهلی بی‌صبرانه در انتظار بازگشت سردار آزمون به میادین هستند. ستاره تیم ملی فوتبال ایران که فصل قبل نقش مهمی در قهرمانی شوالیه‌های سرخ داشت، با بدشانسی دچار مصدومیت شد و در بازگشت دوباره به میادین نیز مجدداً آسیب دید تا بخش بسیار زیادی از فصل کنونی را از دست بدهد.

حالا نیز انتشار ویدیویی از سردار در صفحه شخصی این بازیکن، موجی از امید را در دل هواداران شباب الاهلی زنده کرده و آنها امید زیادی دارند که با بازگشت مهاجم ایرانی خود، بتوانند ضعف بزرگ در خط حمله را برطرف کرده و قوای تهاجمی تیم را افزایش دهند.

در همین راستا، روزنامه البیان با انتشار ویدیویی از استوری آزمون، از لحظه‌شماری برای بازگشت این ستاره خبر داده و نوشته است:

سردار آزمون، مهاجم ایرانی تیم شباب‌الاهلی، ویدئویی را در حساب کاربری خود در «اینستاگرام» منتشر کرد که در آن مشغول انجام تمرینات اختصاصی است و این ویدئو را با کلمه «به‌زودی» همراه کرد؛ اشاره‌ای روشن به نزدیک بودن بازگشتش به میادین و هدایت خط حمله «شوالیه‌های سرخ» پس از تکمیل روند درمان و بهبودی کامل از عمل جراحی موفقی که اکتبر گذشته پشت سر گذاشت.

سردار آزمون پیش از این در یکی از جلسات تمرینی شباب‌الاهلی دچار شکستگی مچ پا شد و پس از آن تحت عمل جراحی موفقی قرار گرفت. او سپس با نظارت کادر پزشکی باشگاه، برنامه‌ای فشرده و تخصصی برای بازتوانی را پشت سر گذاشت تا هرچه سریع‌تر به شرایط بازی بازگردد.

2290017

آزمون در فصل جاری نیز با تأخیر به ترکیب شباب‌الاهلی اضافه شد؛ چرا که در پایان فصل گذشته با مصدومیت دیگری مواجه شده و به همین دلیل مجبور به انجام یک عمل جراحی دیگر شده بود. این موضوع باعث شد آغاز فصل جدید را از دست بدهد و تنها دقایق محدودی برای تیمش به میدان برود. با این حال، او بار دیگر دچار مصدومیت شد و غیبتش تمدید شد؛ اتفاقی که تأثیر محسوسی بر قدرت هجومی شباب‌الاهلی گذاشت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
5اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار