کد: 220211025 آذر 1404 ساعت 17:243.8K بازدید

تقدیر گل‌گهر از ۳ بازیکن کهنه‌کار مس‌رفسنجان! (عکس)

گل‌گهر از سه بازیکن سابقش پیش از شروع مسابقه تقدیر کرد.
تقدیر گل‌گهر از ۳ بازیکن کهنه‌کار مس‌رفسنجان! (عکس)

به گزارش ورزش سه، گل‌گهر در دیدار روز گذشته، مراسم ویژه‌ای برای تقدیر از سه بازیکن پیشین خود برگزار کرد. احمدرضا زنده‌روح، میلاد فخرالدینی و سامان نریمان جهان، که هر سه سابقه بازی در این تیم را دارند، با استقبال ویژه باشگاه روبه‌رو شدند.

فخرالدینی و زنده‌روح در دوران حضورشان در گل‌گهر سابقه بستن بازوبند کاپیتانی را نیز داشته‌اند و همین موضوع باعث شد باشگاه با نگاه ویژه‌ای از آنها تقدیر کند. این حرکت گل‌گهر ادامه رویه‌ای است که پیش از این در دیدارهای مقابل فولاد خوزستان، سپاهان و دیگر مسابقات نیز اجرا شده بود؛ جایی که اعضای سابق تیم با اهدا گل و تقدیر مورد تشویق قرار گرفته بودند.

2291140

گل‌گهر روز گذشته موفق شد با نتیجه ۲ بر صفر مس رفسنجان را شکست دهد و تا حدی فشار و شرایط دشواری که پیش از این در جدول با آن مواجه بود را پشت سر بگذارد. این پیروزی علاوه بر حفظ روند مثبت تیم، فرصتی برای تجلیل از بازیکنان پیشین نیز فراهم کرد و نشان‌دهنده توجه باشگاه به حفظ پیوند با پیشکسوتان خود است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار