کد: 220293529 آذر 1404 ساعت 14:4012.5K بازدید

استفاده حداکثری لاپورتا

رئال رئیس بعدی بارسلونا را انتخاب کرد

در روزهای اخیر شاهد شدیدترین اختلاف بین رئال و بارسا در دهه‌های گذشته هستیم و یک نفر از این تنش بیشترین سود را برده است.
رئال رئیس بعدی بارسلونا را انتخاب کرد

به گزارش "ورزش سه"، رئال مادرید به قهرمان بحث‌های بارسلونیستی تبدیل شده است؛ همان‌طور که به شکل معکوس، بارسا به موضوع اصلی گفتگوها در رئال مادرید بدل شده است. تیم کاتالانی در بحبوحه فرآیند پیش‌انتخاباتی (که طبق اساسنامه، انتخابات باید بین مارس و ژوئن سال آینده برگزار شود)، حملات رئال مادرید در مورد «پرونده نگریرا» را به عنوان محور بحث‌های داخلی خود قرار داده است. 

در همین حال، رئال مادرید و رئیس آن، فلورنتینو پرز، با حملات مداوم خود، کمپین انتخاب مجدد خوان لاپورتا را بسیار آسان‌تر می‌کنند. یکی از کارت‌های بازیِ اپوزیسیون این بود که لاپورتا در موضوعاتی مانند سوپرلیگ، اتمام استادیوم جدید یا قراردادهای اسپانسرینگ، تسلیم رئیس رئال مادرید شده است. اکنون این استدلال از هم پاشیده و لاپورتا قصد ندارد از آن بگذرد. رویارویی او با رئال مادرید برای اعضای باشگاه که به پای صندوق‌های رأی فراخوانده می‌شوند، مانند یک فرصت عالی است.

2290924

به عنوان یک مثال کاربردی، خوان لاپورتا از سخنرانی سنتی در شام کریسمس بهره برد تا درباره رئال مادرید و حملاتی که این نهاد کاتالانی به خاطر «پرونده نگریرا» دریافت می‌کند، عقده‌گشایی کند: «باید به شما هشدار دهم که دوران خوب ورزشی ما حسادت‌های زیادی ایجاد کرده است که علاوه بر آن، به شکلی بسیار پست‌فطرتانه واکنش نشان می‌دهند؛ با استفاده از انواع هنرهای پلید، زیر پا گذاشتن تمام کدهای اخلاقی موجود و احتمالی و تبدیل شدن به یک نفوذ بد برای همگان.»

لازم نبود خیلی باهوش باشید تا متوجه شوید که هدف انتقادات او رئال مادرید است که در شخص فلورنتینو پرز تجسم یافته؛ کسی که یکی از پرچمداران کمپین مربوط به محاکمه نگریرا است: «گمان می‌کنم نیازی نباشد به شما بگویم به چه کسی و چه باشگاهی اشاره می‌کنم. آن‌ها به طور مداوم در حال تخریب اعتبار نشان و ارزش‌های ما هستند.»

لاپورتا به حملات خود به باشگاه سفیدپوش ادامه داد: «ما اجازه نخواهیم داد به این نوع مانورها ادامه دهند. آن‌ها همان کسانی هستند که قدرت را با استبداد غیرروشنفکرانه اشتباه می‌گیرند، کسانی که معمولاً اولین نفر در وقاحت هستند و در زندگی با تکبری چنان بی‌حدومرز و خیره‌کننده حرکت می‌کنند که مایه حیرت است. من درباره همان‌هایی صحبت می‌کنم که یک تلویزیون مزخرف در اختیار دارند که از آن دروغ استفراغ می‌کنند و به طور دائم و مداوم فضا را مسموم می‌کنند.»

رئیس این سخنان را در حضور بازیکنان، کارکنان و مدیران کل باشگاه بیان کرد که پس از پایان سخنرانی حماسی و تند او در مراسم شام کریسمس، او را تشویق کردند.

2286835

در لحنی آرام‌تر، در همان ساعت در تلویزیون کاتالونیا، خوان لاپورتا با جوردی باسته در برنامه "Pla seqüència" حرف زد. لاپورتا در آنجا نیز از سرزنش رئال کوتاهی نکرد. خوان لاپورتا که می‌بیند فلورنتینو چگونه راه را برای حکم‌رانی جدید او هموار می‌کند، گفت: «ما تنها کسانی هستیم که مدرک ارائه داده‌ایم. در مقابل، مادرید ۷۲ سال با یک کمیته فنی داوران، همراه با اعضا یا بازیکنان سابق رئال مادرید بوده است. حالا برای ما قصه‌سرایی (نکنند.»

ویکتور فونت، رهبر گروه «بله به آینده» (گروهی که در انتخابات قبلی ریاست دوم شد و در انتخابات بعدی نیز شرکت خواهد کرد)، او نیز استدلال حمله به رئال مادرید را به عنوان محور کمپین خود برگزیده است، اما با تفاوت‌هایی نسبت به لاپورتا؛ چرا که او همچنان لاپورتا را متهم می‌کند که برای سال‌ها با رئیس باشگاه سفیدپوش بسیار مدارا کرده است.

فونت گفت: «من تقاضا دارم که بارسا اقدام کند. باشگاه باید از شبکه تلویزیونی رئال مادرید به دلیل تهیه ویدئوهایی که در نهایت منجر به ناپاکی رقابت‌ها می‌شود، شکایت کند و روابط را قطع نماید. با فریاد زدن و حرف زدن از باشگاه دفاع نمی‌شود. در تمام طول این دوره ریاست، او (لاپورتا) شانه به شانه فلورنتینو حرکت کرده است.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
4اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار