کد: 223304230 آذر 1404 ساعت 01:403.1K بازدید

رئال ۲-۰ سویا: سال با آرامش به پایان رسید

رئال مادرید در آخرین دیدار ۲۰۲۵، در مقابل سویا قرار گرفت و موفق شد با پیروزی ۲-۰ سال را به پایان برساند.
رئال ۲-۰ سویا: سال با آرامش به پایان رسید

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان ژابی آلونسو شب نسبتاً آرامی را پشت سر گذاشتند و با اینکه موقعیت‌های خوبی به سویا دادند اما در نهایت دروازه‌شان را بسته نگه داشتند و موفق شدند با گل‌های جود بلینگام و کیلیان امباپه سویای ۱۰ نفره را ۲-۰ شکست دهند و آرامش را به سانتیاگو برنابئو تزریق کنند.

رئال مادرید خیلی زود موفق شد دروازه حریف را تهدید کند. در دقیقه ۶، رودریگو با یک پاس عمقی زیبا، گارسیا را پشت خط دفاعی سویا صاحب موقعیت کرد، اما ضربه او با واکنش دروازه‌بان راهی کرنر شد.

اما خطرناک‌ترین موقعیت‌ دقایق ابتدایی متعلق به سویا بود. در دقیقه ۸، ایزاک رومرو با فرار از خط دفاعی رئال، قصد داشت با ضربه چیپ کورتوا را مغلوب کند. توپ از دروازه‌بان بلژیکی عبور کرد، اما با بدشانسی مهاجم سویا، از کنار تیرک بیرون رفت.

در دقیقه ۱۸، نوبت به امباپه رسید. حرکت خوب گولر و پاس در عمق او، ستاره فرانسوی را در موقعیت شوت‌زنی قرار داد، اما ضربه او با اختلاف از کنار دروازه به بیرون رفت.

در حالی که سویا بارها از فضای پشت مدافعان رئال استفاده می‌کرد، سرانجام این میزبان بود که به گل رسید. در دقیقه ۳۸، ارسال دقیق رودریگو از روی ضربه ایستگاهی با پرواز بلند جود بلینگام همراه شد و ضربه سر او به زیبایی وارد دروازه شد تا رئال مادرید ۱-۰ پیش بیفتد.

2322746

نیمه دوم نیز با موقعیت‌های خطرناک دو تیم ادامه یافت. در دقیقه ۵۲، امباپه با حرکتی تکنیکی به سمت دروازه رفت و شوتی فنی به گوشه چارچوب زد که با اختلافی اندک به بیرون رفت. لحظاتی بعد، او بار دیگر صاحب توپ شد اما ضربه‌اش را دروازه‌بان گرفت.

سویا در دقیقه ۵۴ بار دیگر تا آستانه گل مساوی پیش رفت. رومرو با فراری دقیق و نبرد تن‌به‌تن با مدافع رئال، در موقعیت تک‌به‌تک قرار گرفت، اما واکنش عالی کورتوا مانع گلزنی شد. چهار دقیقه بعد، رومرو بار دیگر پشت خط دفاعی رئال صاحب توپ شد، اما این بار هم ضربه کم‌دقت او مستقیماً به دست‌های کورتوا رسید.

در دقیقه ۶۷، الکسیس سانچز از پشت محوطه جریمه اقدام به شوت‌زنی کرد که ضربه او با واکنش تماشایی کورتوا دفع شد.

نقطه عطف بازی در دقیقه ۶۸ رقم خورد؛ جایی که مارکائو با دریافت کارت زرد دوم پس از خطا روی بلینگام، از زمین اخراج شد تا سویا ۱۰ نفره به بازی ادامه دهد.

برتری عددی رئال خیلی زود نتیجه داد. در دقیقه ۸۵، خطای خوانلو سانچز روی رودریگو باعث اعلام پنالتی شد. امباپه پشت توپ ایستاد و با ضربه‌ای مطمئن به وسط دروازه، گل دوم رئال مادرید را به ثمر رساند تا خیال برنابئو راحت شود.

2322745

در دقیقه ۹۰، داور بار دیگر نقطه پنالتی را به سود رئال نشان داد، اما پس از بازبینی صحنه توسط وی‌ای‌آر، تصمیم تغییر کرد و پنالتی لغو شد.

در نهایت، بازی با پیروزی ۲-۰ رئال مادرید به پایان رسید؛ بردی که اگرچه با نمایش بی‌نقص همراه نبود، اما سه امتیاز حیاتی را برای کهکشانی‌ها به همراه داشت. با این برد آنها با یک بازی بیشتر، در رده دوم به یک امتیازی بارسلونای صدرنشین رسیدند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار