کد: 223320830 آذر 1404 ساعت 22:178.1K بازدید

ویلا ۲-۱ یونایتد: هیولای ویلا پارک علیه شیاطین

استون ویلا با درخشش مورگان راجرز که موفق شد دو گل به ثمر برساند، منچستریونایتد را ۲-۱ شکست داد.
ویلا ۲-۱ یونایتد: هیولای ویلا پارک علیه شیاطین

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد به ویلا پارک رفت تا با شکست دادن استون ویلا دست به کار بزرگی بزند و خودش را به بالای جدول نزدیک‌تر کند اما مورگان راجرز نام مانع بزرگی بود که مقابل آنها قرار گرفته بود. سوپراستار ویلا پارک دو گل به ثمر رساند و یک‌تنه سه امتیاز را برای استون ویلا به دست آورد.

بازی از همان دقایق ابتدایی با ریتم بالا آغاز شد. در دقیقه ۷، پاس بلند و دقیق اونانا به سمت راست زمین به جان مک‌گین رسید. هافبک اسکاتلندی شوتی کات‌دار به سمت گوشه دروازه زد که لامنس با واکنشی عالی آن را دفع کرد. توپ برگشتی به راجرز رسید، اما هیوِن با یک بلاک تماشایی مانع باز شدن دروازه شد.

تنها دو دقیقه بعد، ویلا بار دیگر خطرساز شد. کرنر ارسالی روی پای ماتسن نشست و او با یک والی زیبا ضربه زد. توپ پس از برخوردی جزئی به راجرز، با اختلاف اندک از کنار تیرک سمت راست بیرون رفت تا بازی همچنان بدون گل بماند.

در دقیقه ۲۳، نوبت به منچستریونایتد رسید تا یک فرصت طلایی را از دست بدهد. برونو فرناندز قصد داشت پاس عمقی بدهد، اما دفع ناقص کنسا توپ را در موقعیت تک‌به‌تک به ششکو رساند. مهاجم یونایتد، با وجود قرار گرفتن در موقعیت ایده‌آل، توپ را مستقیم به امی مارتینز کوبید. دقایقی بعد نیز کنیا بار دیگر ششکو را در موقعیت خوبی قرار داد، اما او پس از عبور از دروازه‌بان، زاویه را بیش از حد تنگ کرد و باز هم فرصت از دست رفت.

در دقیقه ۳۵، شوت خوب کنیا از پشت محوطه جریمه به سمت دروازه ویلا رفت، اما ضربه او در ارتفاعی مناسب بود و امی مارتینز توپ را با اطمینان دفع کرد.

در حالی که نیمه نخست رو به پایان بود، ویلا سرانجام به گل رسید. در دقیقه ۴۵، مک‌گین با چرخشی زیبا در میانه میدان توپ را به سمت چپ برای مورگان راجرز فرستاد. راجرز با حرکتی سریع از یورو عبور کرد و از لبه سمت چپ محوطه جریمه، با شوتی کات‌دار و تماشایی توپ را به گوشه دروازه فرستاد تا ویلا ۱-۰ پیش بیفتد.

2323001

اما این برتری چندان دوام نداشت. در وقت‌های اضافه نیمه اول (۳+۴۵)، اشتباه کش در محوطه جریمه باعث شد دورگو توپ را بدزدد و به کنیا برساند. هافبک تهاجمی یونایتد با ضربه‌ای زمینی و دقیق، توپ را از کنار دستان مارتینز به گوشه پایین دروازه فرستاد تا بازی به تساوی ۱-۱ کشیده شود.

2323000

نیمه دوم با حملات یونایتد آغاز شد. در دقیقه ۵۰، میسون مونت با پاس و ارسال دقیق از جناح راست، ششکو را صاحب موقعیت کرد، اما مهاجم یونایتد نتوانست ضربه نهایی را بزند.

شش دقیقه بعد، لیساندرو مارتینز که در نقش هافبک میانی بازی می‌کرد، توپ‌گیری خوبی انجام داد و از حدود ۲۵ متری شوتی محکم زد که با اختلافی اندک از کنار تیرک چپ بیرون رفت.

در دقیقه ۵۷، ویلا ضربه نهایی را زد. ارسال تیلمانس از سمت چپ با دفع ناقص خط دفاعی همراه شد و توپ به راجرز رسید. او درست مانند گل اول، از سمت چپ محوطه جریمه شوتی کات‌دار و دقیق زد تا دومین گل خود و گل دوم ویلا را به ثمر برساند و میزبان دوباره پیش بیفتد.

2322999

یونایتد خیلی زود تا آستانه گل مساوی پیش رفت. در دقیقه ۵۹، امی مارتینز شوت دالو را با واکنشی سریع مهار کرد و در ادامه، ضربه دورگو با بلاک عالی کش دفع شد.

بهترین فرصت یونایتد در نیمه دوم در دقیقه ۶۸ رقم خورد. مونت با یک ارسال فوق‌العاده از جناح چپ، توپ را روی سر کنیا فرستاد، اما او از فاصله‌ای بسیار نزدیک، ضربه سر خود را با بی‌دقتی به بیرون زد تا یک موقعیت مسلم گل از دست برود.

در نهایت، استون ویلا با حفظ برتری خود، به پیروزی ۲-۱ رسید؛ بردی که بیش از هر چیز مدیون درخشش مورگان راجرز و ناکامی مهاجمان منچستریونایتد در استفاده از فرصت‌ها بود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار