کد: 223523409 دی 1404 ساعت 23:563.8K بازدید

ذوب آهن در آستانه تغییر مدیریت

باشگاه ذوب آهن اصفهان در حالی وارد تعطیلات نیم فصل شده که احتمالا با تغییرات مدیریتی مواجه شود.
ذوب آهن در آستانه تغییر مدیریت

به گزارش "ورزش سه"، نیم فصل اول لیگ برتر در حالی به پایان رسید که تیم ذوب آهن اصفهان بر خلاف سال قبل که در بین پنج تیم بالای جدول حضور داشت، این فصل را با قرار گرفتن در رتبه چهاردهم جدول رده بندی و فاصله یک امتیازی با منطقه سقوط به پایان رساند. اتفاقی که باعث شد قاسم حدادی‌فر نیز اعلام کند به دنبال ایجاد تغییرات در لیست تیمش است.

حالا تازه ترین خبرها از این باشگاه از تغییرات مدیریتی حکایت دارد؛ طبق پیگیری‌های خبرنگار "ورزش سه" مدیران کارخانه ذوب‌آهن به جمع بندی نهایی برای تغییر در مدیریت باشگاه رسیده و ظاهرا علی احسانی در آستانه جدایی از این باشگاه قرار دارد.

طبق شنیده‌ها، جواد محمدی، مدیرعامل سال‌های نه چندان دور ذوب‌آهن و عضو هیئت مدیره فعلی، نزدیک‌ترین فرد به جانشینی احسانی عنوان شده است.

ذوب آهن اصفهان در نیم فصل اول تنها دو برد کسب کرد، هشت تساوی و پنج باخت هم داشت. آنها در جام حذفی نیز در مرحله یک شانزدهم نهایی مقابل چادرملو با یک گل شکست خوردند و از دور رقابت‌ها کنار رفتند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
3اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار