کد: 223589513 دی 1404 ساعت 16:2019.2K بازدید

در ایران هم این باشگاه را می‌شناسند؛

منصوریان: بهترین تصمیم من حضور در الطلبه بود

علیرضا منصوریان در آستانه دیدار الطلبه مقابل القاسم تأکید کرد تیمش با ذهنیت برنده به میدان می‌رود و برای بهبود جایگاه در جدول، تنها هدفش کسب سه امتیاز است.
 منصوریان: بهترین تصمیم من حضور در الطلبه بود

به گزارش "ورزش سه"، علیرضا منصوریان، سرمربی ایرانی باشگاه الطلبه عراق، در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل القاسم درباره اهمیت این مسابقه گفت: «ما یک بازی مهم مقابل تیم القاسم پیش رو داریم و با وجود شرایط و مشکلات مالی که حریف دارد، به آنها احترام می‌گذاریم، چرا که القاسم تیمی است که فوتبال زیبایی بازی می‌کند.» او با اشاره به شرایط حریف افزود: «مشکلات، القاسم را تحت تأثیر قرار داد، اما ما با ذهنیت برنده وارد مسابقه خواهیم شد و هدفمان کسب سه امتیاز است.»

سرمربی الطلبه درباره تغییرات احتمالی در ترکیب تیمش توضیح داد: «ما به دلیل فشار مسابقات، برای حفظ آمادگی و تناسب اندام بازیکنان، تغییراتی در ترکیب ایجاد کردیم.» منصوریان همچنین درباره انتخاب نفرات در بازی گذشته گفت: «همه بازیکنان تیم محترم هستند و در مسابقه قبلی فهد حضور نداشت، بنابراین سجاد شرکت کرد.»

منصوریان با اشاره به برنامه‌های آینده خود در این باشگاه گفت: «پس از رویارویی با القاسم، مسابقات ذخیره‌ها و جوانان را در باشگاه الطلبه دنبال خواهم کرد و برای جذب بازیکنان جوان و مشارکت دادن آنها با تیم اصلی، با آنها دیدار خواهم کرد.» او بار دیگر بر اهمیت نتیجه این دیدار تأکید کرد و گفت: «ما برای بهبود جایگاه تیم در جدول رده‌بندی به پیروزی در دیدار فردا نیاز داریم.»

سرمربی الطلبه درباره حاشیه کسر امتیاز از این تیم نیز اظهار داشت: «تصمیم برای گنجاندن بازیکن بدون شماره، کسر امتیاز را توجیه نمی‌کند، اما ممکن است جریمه‌ای برای بازیکن در نظر گرفته شود و امیدوارم فدراسیون عراق این امتیاز را به باشگاه الطلبه بازگرداند.» او در ادامه به جایگاه تاریخی این باشگاه اشاره کرد و گفت: «ما حتی در ایران هم باشگاه الطلبه را به خوبی می‌شناسیم و لقب آن “The Elegant” است، عنوانی که برازنده‌ی تاریخچه‌ی این باشگاه است.»

منصوریان در پایان صحبت‌هایش با تمجید از هواداران الطلبه گفت: «الطلبه یکی از چهار باشگاه محبوب در کنار الشرطه، الزوراء و نیروی هوایی است. بهترین تصمیمی که گرفتم مربیگری باشگاه الطلبه بود. ما یک خانواده و یک خانه هستیم و تلاش می‌کنیم تا هواداران را به سکوها برگردانیم و به نتایج مثبتی دست یابیم.» این دیدار سومین مسابقه الطلبه با هدایت علیرضا منصوریان خواهد بود؛ تیمی که در بازی نخست الشرطه را با نتیجه ۱-۰ شکست داد و در دومین دیدار برابر موصل به تساوی بدون گل رضایت داد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
17اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار