کد: 223596513 دی 1404 ساعت 22:028K بازدید

شباب الاهلی بالاخره برد؛

پایان روزهای سیاه قهرمان امارات با ورود عزت

دو بازیکن ایرانی شباب الاهلی در شب پیروزی این تیم مقابل الجزیره به میدان رفتند.
پایان روزهای سیاه قهرمان امارات با ورود عزت

به گزارش "ورزش سه"، در چارچوب دیدارهای هفته یازدهم لیگ برتر امارات، تیم شباب الاهلی در حالی سعید عزت‌اللهی را پس از مدت‌ها در ترکیب و خط میانی و مرصاد سیفی را روی نیمکت داشت و سردار آزمون را به دلیل مصدومیت در لیست نمی‌دید، از ساعت 19:15 امشب (به وقت ایران) در استادیوم محمد بن زاید ابوظبی به مصاف تیم رده چهارمی الجزیره رفت.

2327289

شباب الاهلی که در سه مسابقه اخیرش بدون حضور ثابت عزت‌اللهی و در دو بازی کوتاه مدت و تعویضی او نتوانسته بود به برتری دست پیدا کند و سه شکست متوالی داشت، در بازگشت این ملی‌پوش ایرانی به جمع 11 نفر اصلی توانست از بحران فاصله بگیرد و به برد پر گل دست پیدا کند.

سلطان عادل در دقیقه 36 روی ریباند گل اول شباب الاهلی را به ثمر رساند و در دقیقه 48 هم این تیم روی یک ضدحمله سریع و پاس گیلهرمه و ضربه تمام کننده یوری سزار به گل دوم دست پیدا کرد.

عزت‌اللهی در دقیقه 71 از زمین بیرون رفت و جای خود را به برنو داد که این بازیکن هم هفت دقیقه پس از ورود به مسابقه گل سوم شباب الاهلی را به ثمر رساند و مرصاد سیفی نیز در دقیقه 82 به‌عنوان آخرین تعویضی تیمش به زمین آمد.

2327288

شباب الاهلی در نهایت با حضور ثابت و تاثیرگذار عزت‌اللهی و بازی تعویضی سیفی، به پیروزی 3 بر صفر در دیدار خارج از خانه مقابل الجزیره رسید تا 20 امتیازی شود با وجود دو مسابقه معوقه، به رتبه چهارم جدول لیگ برتر امارات صعود کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
11اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار