کد: 223627315 دی 1404 ساعت 12:0030.6K بازدید

پرواز بارسلونا به جده برای اولین جام فصل

بارسلونا امروز، پس از پیروزی مهم مقابل اسپانیول، به سمت عربستان سعودی پرواز می‌کند تا دفاع از عنوان قهرمانی سوپرجام اسپانیا را آغاز کند.
پرواز بارسلونا به جده برای اولین جام فصل

به گزارش "ورزش سه"، جامی که مدافع عنوان قهرمانی آن است و می‌تواند اولین جام فصل ۲۶-۲۰۲۵ آن‌ها باشد. کاروان بارسلونا به ریاست خوان لاپورتا، پس از سفری پنج ساعت و نیمه در جده به زمین خواهد نشست. تیم بارسلونا روز گذشته پس از تلاش زیاد مقابل اسپانیول استراحت کرد، اما پیش از سوار شدن به هواپیما (ساعت 15 تهران)، امروز صبح در شهرک ورزشی تمرین خواهد کرد.

سوپرجام می‌تواند به عنوان یک «اهرم» عمل کرده و فرم خوب بارسلونا را قطعی کند. یک سال پیش، این تورنمنت تأییدی بر بازگشت آبی‌اناری‌ها بود و تیم فلیک را به سمت نیم‌فصل دومی پرتاب کرد که در نهایت منجر به قهرمانی لیگ شد. در آن زمان علیرغم شکست ۱-۲ مقابل اتلتیکو در آخرین بازی سال در مونتجوئیک، نقطه عطفی رخ داده بود. 

2326924

بارسا ۵ امتیاز با رئالِ صدرنشین و ۳ امتیاز با اتلتیکو فاصله داشت (که آن زمان در سوپرجام بازی نمی‌کرد و یک بازی کمتر در لالیگا داشت). اکنون بارسلونا تیم اول جدول است، اما همچنان به دنبال تثبیت احساسات مثبت در مورد سبک بازی خود در عربستان است. در صورت کسب عنوان قهرمانی، این چهارمین جام دوران فلیک خواهد بود.

یک سال پیش، باشگاه درگیر ثبت قراردادهای اولمو و پائو ویکتور بود و با لالیگا در مورد نحوه محاسبه درآمدهای حاصل از سرمایه‌گذاران برای صندلی‌های VIP اسپاتیفای نوکمپ اختلاف داشت. در حالی که تیم در عربستان بود و تنها چند ساعت به اولین بازی مقابل اتلتیک بیلبائو مانده بود، تاییدیه شورای عالی ورزش برای ثبت قراردادها رسید که باعث واکنش سرخوشانه لاپورتا حتی پیش از شروع بازی شد.

کاروان بارسلونا با تیم‌های اتلتیک بیلبائو، اتلتیکو و رئال مادرید همزمان خواهد بود. روابط با باشگاه باسکی (بیلبائو)، اولین رقیب در این تورنمنت، به دلیل «پرونده نیکو ویلیامز» و با رئال مادرید به دلیل سخنرانی‌های فلورنتینو پرز که با پاسخ تند لاپورتا همراه شد، متشنج است.

طبق برنامه، پرواز بارسلونا ساعت ۱۲:۳۰ به وقت محلی از فرودگاه ال‌پرات، پس از جلسه تمرینی ساعت ۹:۳۰  بلند می‌شود و حدود ساعت ۲۰ (به وقت محلی) در جده می‌نشیند. کمی بعد، آن‌ها به هتل ریتز کارلتون می‌روند. اولین تمرین در عربستان فردا بعدازظهر ساعت ۱۸ برگزار خواهد شد. پیش از آن، کنفرانس مطبوعاتی در ساعت17.45 تهران برگزار می‌شود و سپس نوبت به اتلتیک بیلبائو خواهد رسید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
32اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار