کد: 223628215 دی 1404 ساعت 11:2816.6K بازدید

عثمان به موقع برگشت

دربی تاریخی به نام برنده توپ طلا

پس از پنج ماه ناامیدکننده که با مصدومیت‌های پیاپی همراه بود، ملی‌پوش فرانسوی بهترین نمایش فصل خود را یکشنبه شب مقابل پاریس اف‌سی ارائه داد.
دربی تاریخی به نام برنده توپ طلا

به گزارش "ورزش سه"، قطعا آغاز سال نو برای عثمان دمبله با بازیابی کارایی و ارتقای سطح بازی همراه شده است. 

یک سال پس از آنکه او سال ۲۰۲۵ را با گلی دیرهنگام که جام قهرمانان را در مقابل موناکو برای پی‌اس‌جی به ارمغان آورد آغاز کرد، برنده توپ طلا سال ۲۰۲۶ را نیز به همان شیوه شروع کرد؛ با شم گلزنی بالا و نمایشی امیدوارکننده در یکشنبه شب در ورزشگاه پارک دو پرنس.

این دربی مقابل پاریس اف‌سی که با برتری ۲-۱ همراه بود، قرار بود به عنوان سکوی پرتابی برای شماره ۱۰ عمل کند تا او بتواند فصلی را که تا اینجا (به جز جایزه معتبری که در ۲۲ سپتامبر در تئاتر دو شاتله به دست آورد) بدون درخشش خاصی سپری شده بود، واقعاً آغاز کند. این مأموریت برای عثمان دمبله بیش از پیش انجام شد؛ او عملکردی بسیار جدی ارائه داد و به خصوص با گلی که در نیمه دوم در دقیقه ۵۳ به ثمر رساند، خوش درخشید. 

2327773

اگرچه او پیش از این در آخرین بازی سال ۲۰۲۵ در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی مقابل تیم آماتور ونده فونتنه از روی نقطه پنالتی گلزنی کرده بود، اما این پنجمین گل او در فصل ۲۶-۲۰۲۵ و تنها سومین گلش در لیگ ۱ بود؛ جایی که از ماه آگوست در آن گل نزده بود. این گل در بهترین زمان ممکن به ثمر رسید و او را در مسیر درستی قرار داد.

از همان ابتدای بازی احساس می‌شد که قهرمان جهان در سال ۲۰۱۸ از آمادگی بدنی بالایی برخوردار است. او چه در جناح راست خط حمله و چه در عمق، یک تهدید دائمی بود و ریشه اکثر موقعیت‌های تیمش به او برمی‌گشت. با پاس‌ها، جابه‌جایی‌ها و خلاقیت‌هایش، دمبله به یک موتور محرک واقعی تبدیل شد، چیزی که از ماه آگوست به ندرت دیده شده بود. این موضوع باعث خوشحالی مربی او، لوئیس انریکه شد که از محتوای عملکرد بازیکنش که در دقیقه ۷۰ تعویض شد، بسیار رضایت داشت.

2327774

بازگشت دمبله به فرم قبل

انریکه در پایان بازی گفت: «آیا از اینکه دمبله واقعی را دوباره پیدا کرده‌ایم خوشحالم؟ این همان چیزی است که ما انتظارش را داریم. این بهترین بازی عثمان در این فصل بود. او سطح خود را بازیافته است. مدیریت دقایق بازی او مهم است. ما پنجشنبه برای اولین جام فصل (جام قهرمانان مقابل مارسی) بازی می‌کنیم، به همین دلیل او ۹۰ دقیقه کامل در زمین نبود.»

دمبله که از نظر ذهنی و جسمی در شرایط خوبی قرار دارد، نشان داد که پس از پنج ماه نخست ناامیدکننده که با مشکلات مختلف (همسترینگ، ساق پا و ویروس) همراه بود، دوباره انرژی و ریتم خود را به دست آورده است. یکشنبه شب، شماره ۱۰ تنها پانزدهمین بازی فصل خود را انجام داد؛ عددی که گویای عدم تأثیرگذاری کافی او بر نتایج تیمی است که در نیمه اول سال قبل رهبر آن بود.

در حالی که همه منتظر دیدن دوباره چهره واقعی بهترین بازیکن جهان بودند، دزیره دوئه پس از مسابقه فاش کرد که هرگز شک و تردیدی نسبت به هم‌تیمی خود نداشته است. 

2327772

زننده دیگر گل آن شب توضیح داد: «عثمان، خودتان می‌دانید که او استثنایی است. امشب او خیلی به ما کمک کرد، او نقش بسیار مهمی در تیم دارد. او یک رهبر است و باز هم بازی بسیار خوبی انجام داد.»

از این پس، کادر فنی انتظار تداوم از سوی ستاره خود و تکرار این دست عملکردها را دارد. برای پی‌اس‌جی، ژانویه ماه پرکاری خواهد بود با شش مسابقه دیگر در ۲۴ روز؛ از جمله بازی به شدت مورد انتظار جام قهرمانان مقابل المپیک مارسی در روز پنجشنبه در کویت، یک دربی دیگر در جام حذفی و دو دیدار در لیگ قهرمانان (مقابل اسپورتینگ پرتغال و نیوکسل). 

این توالی بازی‌ها خطرناک است، اما با بازگشت عثمان دمبله که در آستانه این چالش‌های مهم عملاً حکم یک خرید جدید را دارد، پی‌اس‌جی خود را قوی‌تر و حتی پیش‌بینی‌ناپذیرتر می‌بیند. در ژانویه ۲۰۲۵، او با به ثمر رساندن ۹ گل، خود را در اوج قرار داد و پایه‌های یک نیم‌فصل دوم افسانه‌ای را بنا کرد. آیا این اتفاق در سال ۲۰۲۶ تکرار خواهد شد؟

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار