
به گزارش "ورزش سه"، با توجه به قانونی که احمد دنیامالی بعد از حضورش در وزارت ورزش و جوانان البته به صورت شفاهی وضع کرده، همه فدراسیون ها در پایان دوره ریاستشان دارای سرپرست می شوند و سپس انتخابات آن ها برگزار می شود.
در همین راستا طی روزهای آینده سه فدراسیون کوهنوردی، کبدی و تکواندو که دوره ریاست آن ها به پایان رسیده، سرپرست خود را خواهند شناخت.
سیدشروین اسبقیان، معاون وزیر ورزش صبح امروز درباره انتخاب سرپرست برای فدراسیونهایی که دوره ریاستشان به پایان رسیده، گفت: "سرپرست فدراسیون کوهنوردی امروز معرفی خواهد شد و چند فدراسیون دیگر هم تا پایان هفته سرپرست خود را خواهند شناخت."
این روال در حالی در نظر گرفته شده که انتخابات برخی فدراسیون ها در ماههای اخیر با چالش ابطال مواجه شده. تعدادی ابطال صورت گرفته و برخی دیگر هم تهدید به ابطال از سوی کاندیداهایی که نتوانستند در انتخابات حضور پیدا کنند یا رای بیاورند، صورت گرفته است.