کد: 223774225 دی 1404 ساعت 02:2675.3K بازدید

پیروزی لذت‌بخش در ضربات پنالتی

برد نفس‌گیر مراکش: فقط یک قدم تا رویا

تیم ملی مراکش با پیروزی برابر تیم ملی نیجریه به دیدار فینال جام ملت‌های آفریقا رسید و حریف سنگال شد.
برد نفس‌گیر مراکش: فقط یک قدم تا رویا

به گزارش "ورزش سه"، تیم ملی مراکش چهارشنبه شب در چارچوب دیدارهای مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا با حمایت هواداران پر تعداد و پر شورش روبروی تیم ملی نیجریه به میدان رفت و در ضربات پنالتی با نتیجه ۴-۵ برابر حریفش پیروز شد و به دیدار فینال این دوره از این مسابقات رسید و باید برابر تیم ملی سنگال به میدان برود.

شاگردان ولید رگراگی در اولین نیمه این بازی مدیریت توپ و میدان را در اختیار داشتند و موفق شدند چند موقعیت گل هم به وجود بیاورند. این در حالی بود که نیجریه در این بازی نسبتا دست و پا بسته به نظر می‌رسید و نتوانست موقعیت خاصی را روی دروازه حریف ایجاد کند. 

جدی‌ترین موقعیت مراکش بدون شک مربوط به ضربه ایستگاهی بود که پس از خطا روی براهیم دیاز در آستانه محوطه جریمه به سود این تیم گرفته شد. اشرف حکیمی پشت این ضربه قرار گرفت اما موفق نشد آن را به گل تبدیل کند و این توپ با فاصله کمی به بیرون رفت تا مراکش به گل نرسد. 

2327629

اشرف حکیمی و براهیم دیاز تلاش زیادی کردند تا بتوانند با درخشش در ترکیب تیم ملی مراکش به این تیم کمک کنند اما موفق به انجام این کار نشدند. این در حالی است که از این تیم با توجه به حضور چند ستاره حاضر در سطح اول فوتبال اروپا انتظار بیشتری می‌رفت.

این شرایط در نیمه دوم هم تکرار شد اما به نظر می‌رسد که نیجریه اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده و توانست نمایش قابل قبول‌تری را به نمایش بگذارد. این بازی که بسیار پر برخورد و پر خطا هم بود، باز هم در نیمه دوم با چند موقعیت گل برای مراکش ادامه پیدا کرد اما ستاره‌های این تیم موفق به گلزنی نشدند تا همه چیز در ضربات پنالتی مشخص شود. این در حالی است که تصمیم مربی دو تیم برای تعویض دیاز و ویکتور اوسیمن هم تعجب بسیاری را به همراه داشت.

2329167

مراکش ضربه اول را زد که توسط عیناوی به گل تبدیل کرد. ضربه اول نیجریه نیز توسط اونواچو به گل تبدیل شد. حمزه ایگامانه پشت ضربه دوم قرار گرفت اما نتوانست آن را وارد دروازه کند تا ورزشگاه در سکوت فرو برود اما یاسین بونو توانست توپ چوکوئزه را بگیرد تا امیدها برای مراکش دوباره زنده شود. سلیم بن صغیر ضربه سوم را با شوتی زیبا گل کرد و باشیدو بود که بازی را همچنان مساوی حفظ کرد. 

2329203

اشرف حکیمی پشت پنالتی چهارم قرار گرفت و آن را به زیبایی و راحتی گل کرد و اونیمائچی به بدترین شکل ممکن و با یک اشتباه عجیب پنالتی را خراب کرد تا سرنوشت در اختیار مراکش باشد. یوسف النصیری هم پشت ضربه پنجم ایستاد و موفق شد با گل کردن این توپ تیمش را پیروز این میدان کند. 

2329204

تیم ملی مراکش با این پیروزی درخشان اما دشوار توانست راهی دیدار فینال رقابت‌های جام ملت‌های آفریقا و حریف تیم ملی سنگال شود. به نظر می‎‌رسد که شاگردان ولید رگراگی مصمم هستند که یک جام ارزشمند را برای مردم کشور مراکش به ارمغان بیاورند و حالا در یک قدمی این افتخار بزرگ قرار دارند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
87اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار