
به گزارش "ورزش سه"، در ادامه مسابقات هفته سیزدهم لیگ ستارگان قطر، تیم الشمال که امید ابراهیمی را در بازگشت از مصدومیت مثل همیشه در خط میانی داشت، از ساعت 18 شنبه شب به مصاف تیم رده سومی الریان رفت.
یاران ابراهیمی که در پنج مسابقه رسمی اخیرشان هیچ بردی به دست نیاورده و در سه بازی پیاپی جام ستارگان قطر یک مساوی و دو باخت داشتند و در دو هفته گذشته لیگ ستارگان نیز برابر السد و الاهلی شکستهای سه و چهار گله را متحمل شدند، در جدال 6 امتیازی با الریان توانستند از بحران فاصله بگیرند و سه امتیاز ارزشمند کسب کنند.
تیم الشمال با گل دقیقه 54 الکس کایودا موفق به کسب پیروزی یک بر صفر مقابل الریان شد تا 24 امتیازی شود و با یک امتیاز بیشتر از حریف خود و صعود یک پلهای، در جایگاه سوم جدول لیگ ستارگان قطر قرار بگیرد.
امید ابراهیمی، هافبک ایرانی الشمال که در مسابقه اخیرشان مقابل الاهلی و تیم سابق خود در دقیقه 56 به علت آسیب دیدگی تعویض شده بود، با رفع کامل مصدومیت در جدال با الریان 90 دقیقه در زمین حضور داشت.