کد: 223826928 دی 1404 ساعت 08:3029.5K بازدید

لیست 22 نفره اوسمار به سختی پر می‌شود

پرسپولیس در اولین مسابقه خود در نیم‌فصل دوم تغییر زیادی در ترکیب خود نخواهد داشت‌.
لیست 22 نفره اوسمار به سختی پر می‌شود

به گزارش ورزش سه، با توجه به اینکه باشگاه پرسپولیس و البته کادر فنی این تیم نتوانست به تمام اهداف نقل و انتقالاتی خود دست یابد ترکیب تیم اوسمار در شروع نیم فصل دوم دچار تغییرات زیادی نخواهد شد.

البته پرسپولیس سه بازیکن مصدوم دارد که نام آنها را در لیست دیدار مقابل فجرسپاسی نخواهیم دید. بعد از جدایی اوریه، احمدزاده و فخریان، احتمالاً نام یاسین سلمانی هم در فهرست سرخ‌ها نخواهد بود با توجه به مصدومیت محمد عمری، مارکو باکیچ و حسین ابرقویی چنانچه این نفرات هم به لیست بازی نرسند هفت بازیکن کنار رفته‌اند و فقط ایگور سرگیف به جمع نفرات قبلی اضافه شده است.

با این حساب شاید اوسمار برای پر کردن فهرست 22 نفره‌اش در این مسابقه مشکلاتی داشته باشد. پرسپولیس باری این بازی نیازمند و رفیعی را به عنوان گلر در اختیار خواهد داشت و احتمالاً گندمی گلر سوم تیم هم در فهرست قرار می‌گیرد. کنعانی، پورعلی‌گنجی، صحرایی، محمدی، براجعه در خط دفاع حضور دارند و شاید علیرضا همایی‌فر مدافع چپ جوان تیم هم در لیست حضور داشته باشد.

در مرکز خط میانی سروش رفیعی، سرلک، خدابنده‌لو و عنایت‌زاده نفرات در دسترس خواهند بود و برای کناره‌ها کاظمیان، عالیشاه، اورونوف و بیفوما در اختیار هستند. در خط حمله علیپور و سرگیف  در لیست قرار می‌گیرند و شاید سرگیف بعد از حدود دو هفته تمرین فیکس باشد. اوسمار برای پر کردن لیست می‌تواند از امیرحسین محمودی جوان و ابوالفضل بابایی دو مهاجم همواره نیمکت نشینش هم در فهرست تیم خود استفاده کند. همچنین محمدحسین صادقی که در اردوی قطر غایب بود هم می‌تواند نفر بیست و دوم فهرست باشد به شرطی که بحث جدایی او فعلاً منتفی شده باشد.

در عین حال با توجه به اینکه وضعیت مصدومیت ابرقویی و باکیچ دقیقاً مشخص نیست شاید به لیست برسند و بازی نکنند که احتمال این اتفاق ناچیز است.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
30اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار