
به گزارش "ورزش سه"، رئال سوسیهداد با یک نمایش عالی موفق شد در نیمه اول برابر بارسلونا به پیروزی ۱-۰ دست یابد و با یک برد مهم به رختکن برود و آماده ۴۵ دقیقه دوم شود.
دو تیم در ورزشگاه آنوئتا به مصاف همدیگر رفتهاند و با اینکه بارسا موقعیتهای زیادی ایجاد کرد و حتی دو گل هم به ثمر رساند اما در نهایت این رئال سوسیهداد بود که برنده به رختکن رفت.
در دقیقه ۳۲ بازی گونسالو گوئدس از سمت راست حرکت کرد و توپ را به روی دروازه فرستاد؛ جایی که توپ از همه گذشت و به میکل اویارزابال رسید و او با یک ضربه فوقالعاده از زاویه نسبتاً بسته خوان گارسیا را تسلیم کرد و توپ را به تور دروازه چسباند.
بارسا در اواخر نیمه اول تلاش کرد گل مساوی را بزند و از شکست در نیمه اول فرار کند اما خبری از گل نبود و ۴۵ دقیقه ابتدایی با برتری ۱-۰ سوسیهداد خاتمه یافت.