کد: 238868228 خرداد 1405 ساعت 01:545.5K بازدید

واکنش کارترون بعد از تکذیب باشگاه مصری؛

الزمالک سرمربی سپاهان را نخواست

سرمربی سابق سپاهان و الزمالک به شایعات اخیر درباره بازگشتش به این باشگاه مصری واکنش نشان داد.
الزمالک سرمربی سپاهان را نخواست

به گزارش ورزش سه، در روزهای اخیر اخباری درباره احتمال بازگشت پاتریس کارترون به نیمکت الزمالک منتشر شده بود، اما این مربی فرانسوی که سابقه هدایت سپاهان را نیز در کارنامه دارد، این شایعات را به طور کامل رد کرد.

کارترون در گفت‌وگو با شبکه النهار مصر گفت: «هیچ مذاکره‌ای با هیچ‌یک از باشگاه‌های مصری برای قبول هدایت آنها نداشته‌ام. تمام مطالبی که در این باره مطرح می‌شود صرفاً شایعه و اخبار نادرست است.»

این مربی فرانسوی که پس از جدایی از سپاهان دو مقطع مشغول فعالیت بود اما در حال حاضر بدون تیم است، در مقطعی نیز یکی از گزینه‌های هدایت پرسپولیس پس از قطع همکاری با وحید هاشمیان بود، اما در نهایت مدیران این باشگاه اوسمار را به عنوان سرمربی انتخاب کردند.

در همین حال، یک منبع آگاه در باشگاه الزمالک نیز پیش‌تر در گفت‌وگو با FilGoal اخبار مربوط به آغاز مذاکرات با کارترون را تکذیب کرده بود. این منبع گفته بود: «خبر آغاز مذاکرات با پاتریس کارترون صحت ندارد. باشگاه در مقطع فعلی با هیچ مربی‌ای وارد مذاکره نشده و تمام اخبار مطرح‌شده در این خصوص نادرست است.»

در حال حاضر هدایت الزمالک بر عهده معتمد جمال است که از اواسط فصل گذشته مسئولیت فنی این تیم را بر عهده گرفته و موفق شد فصل قبل را با کسب عنوان قهرمانی لیگ مصر به پایان برساند.

کارترون پیش از این در دو مقطع مختلف، ابتدا در فصل ۲۰-۲۰۱۹ و سپس در فصل ۲۲-۲۰۲۱، هدایت الزمالک را بر عهده داشت. این مربی فرانسوی سابقه فعالیت در فوتبال مصر با باشگاه‌های الاهلی و وادی دجله را نیز در کارنامه دارد و به همین دلیل یکی از چهره‌های شناخته‌شده فوتبال این کشور به شمار می‌رود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
7اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار