
به گزارش «ورزش سه»، تماشاگران حاضر در سالن O2 لندن شب گذشته شاهد هنرنمایی یکی از هیجانانگیزترین ستارههای NBA بودند. «جا مورنت» که به دلیل مصدومیت ساق پا شش بازی اخیر تیمش از جمله دیدار رفت تور اروپایی در برلین را از دست داده بود، دیشب بالاخره به پارکت بازگشت.
او با وجود اینکه طبق نظر کادرفنی با محدودیت دقایق بازی روبرو بود، نبض بازی را در دست گرفت و با ثبت ۲۴ امتیاز و ۱۳ پاس گل، نقش اول پیروزی قاطع ۱۲۶ بر ۱۰۹ ممفیس مقابل اورلاندو مجیک را ایفا کرد.
اما نکته مهمتر از درخشش فنی مورنت، واکنش جالب او به حواشی اخیر بود. در روزهای گذشته شایعات داغی مبنی بر احتمال معاوضه و جدایی او از ممفیس به گوش میرسید، اما این ستاره ۲۶ ساله پس از بازی با یک جمله خاص آب پاکی را روی دست شایعهسازان ریخت.
مورنت در میکسدزون ورزشگاه لندن گفت: «من لوگوی گریزلیز را روی پشتم تتو کردهام و همین باید دقیقاً به شما بگوید که میخواهم کجا باشم. هر کس من را بشناسد میداند که آدم بسیار وفاداری هستم.»
این جملات صریح و اشاره به سند وفاداری روی بدنش، پایانی بر تمام گمانهزنیها بود تا خیال هواداران ممفیس از بابت ماندن فوقستارهشان راحت شود.