کد: 223873530 دی 1404 ساعت 12:3526.4K بازدید

دفاع پرسپولیس چگونه از هم پاشید! (یادداشت)

در شیراز سازمان دفاعی پرسپولیس از هم پاشید و این‌گونه اولین شکست سرخ‌ها تحت هدایت اوسمار رقم خورد.
دفاع پرسپولیس چگونه از هم پاشید! (یادداشت)

به گزارش "ورزش سه"، آنهایی که بازی با فجر را دیدند بعد از پایان مسابقه و ثبت شکست دو بر یک مقابل فجر این سؤال را مطرح کردند که چه بلایی بر سر دفاع سازمان یافته تیم اوسمار آمد؟ تیمی که در شش بازی تنها یک گل از شمس‌آذر خورده و با احتساب بازی حذفی مقابل تراکتور در جریان بازی گلی دریافت نکرد بود، در شیراز دو گل خورد که البته اولی در جریان بازی نبود اما می‌شد روی آن گل نیز تعلل عناصر خط دفاع را به وضوح دید.

بررسی هر دو صحنه منجر به گل فجر نشان می‌دهد بازیکنان خط دفاع در دفع توپ، جاگیری و پوشش کاملاً اشتباه کرده‌اند. در صحنه گل اول غیر از دفع توپ عجیب براجعه که منجر به اهدای کرنری مفت به حریف شد، با ارسال توپ باز هم این براجعه بود که برای زدن توپ به هوا برخاست در صورتی که قاعدتاً کنعانی یا پورعلی‌گنجی باید برای دفع توپ اول اقدام می‌کردند. نکته دوم اینکه این گل درست شبیه گلی بود که سرخ‌ها از شمس‌آذر دریافت کردند چرا که در صحنه کرنر همه بازیکنان به تیر یک نزدیک شده و از تیر دو غافل شدند.

این ناآگاهی و جاگیری اشتباه که بخشی از آن مربوط به نحوه استقرار مدافع چپ تیم در زمان ارسال کرنر می‌شود، باعث شد تا بازیکن فجر بعد از فرود توپ، هم راحت توپ را کنترل کند هم با فراغ بال ضربه نهایی را بزند. در صحنه گل دوم اوضاع بدتر هم بود چرا که این گل در جریان بازی اتفاق افتاد. در این صحنه اشتباهات عجیب میلاد محمدی و عدم همپوشانی اوستون اورونوف باعث شد تا توپ به راحتی به سازنده گل برسد. بدتر اینکه در زمان ارسال توپ نهایی، پورعلی‌گنجی، کنعانی‌زادگان و عنایت‌زاده سه مدافع دیگر پرسپولیس هم دچار اشتباه شدند تا کل خط دفاع در این گل مقصر باشد. البته از آنجایی که عنایت‌زاده مدافع نیست و برای اولین‌بار در پست دفاع راست امتحان شد، نمی‌توان به او خرده گرفت و گفت چرا به گلزن فجر نزدیک نشده و او را تحت فشار قرار نداده اما پورعلی‌گنجی و کنعانی باتجربه و ملی‌پوش چطور؟

واقعیت اینکه این بازی بار دیگر ثابت کرد پرسپولیس هم در دفاع راست هم در دفاع چپ نیاز به جذب بازیکن جدید دارد چرا که نه میلاد محمدی و نه یعقوب براجعه در فاز دفاع بازیکنان موفقی نیستند. میلاد محمدی در همین مسابقه چند حرکت تهاجمی جالب توجه و مؤثر انجام داد اما در امر دفاع مثل بیشتر بازی‌های یک سال و نیم اخیر ضعیف بود. این مسأله در مورد براجعه هم مصداق دارد به‌خصوص اینکه می‌دانیم او ذاتاً وینگر راست است، نه مدافع کناری. با وجود این مسأله هم تمایل شدید باشگاه برای جذب یک مدافع راست در روزهای اخیر باعث شده تا براجعه جوان کاملاً از نظر روحی فروبپاشد که بخش عمده‌ای از این نمایش ضعیف او به همین مسأله ارتباط داشت.

به نظر می‌رسد با توجه به نمایش ضعیف براجعه، اوسمار در بازی بعدی از او استفاده نخواهد کرد اما سؤال اینجاست که مشکلات دفاعی پرسپولیس در کناره‌های زمین قرار است چگونه مرتفع شود؟ در عین حال مشخص شد شاید بهتر بود باشگاه پرسپولیس جذب مدافع چپ و راست در نقل و انتقالات زمستانی را در اولویت قرار می‌داد و بعد سراغ جذب مهاجم نوک می‌رفت اما حالا در خصوص پر کردن این خلأ کاملاً به بن‌بست خورده است.

ایران ورزشی

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
23اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار